Condiţia impusă de Pro Tv pentru ca Patrizia Paglieri să intre în juriul Masterchef

patrizia-paglieri_1.jpg

patrizia paglieri masterchef carte pe tocuri in bucatarie
Patrizia Paglieri nu mai apare pe sticlă la Pro Tv
Foto: Arhiva personală

Toată lumea s-a întrebat cum a ajuns o italiancă în juriul Masterchef, emisiunea culinară de la Pro TV! Bruneta, care a fost asemănată cu Liza Minnelli datorită coafurii, a trecut prin adevărate probe de foc şi nu a dat teste în bucătărie! Mai marii trustului au avut probleme în ceea ce priveşte comunicarea în limba română pe care italiancă o cam stâlcea. Nici acum deşi Patrizia Paglieri este de 23 de ani în România nu vorbeşte prea bine.

S-a născut în bahamas, a trăit mulţi ani în Italia, dar s-a stabilit în România. Patrizia Paglieri a venit pe plaiuri mioritice pentru a-şi deschide o afacere şi nu a mai plecat de la noi. A fost cooptată în juriul emisiunii culinare Masterchef, unde era spaima concurenţilor! Nu degeaba s-a ales bruneta cu porecla "scorpia de la Masterchef". Celebrul bucătar a povestit că s-a ataşat de ţara noastră datorită asemănărilor dintre limbile în care se comunică, dar recunoaşte că are probleme mari în a se exprima perfect. "Când au început probele la Masterchef, atunci a fost într-adevăr o problemă. Atunci, şefii mi-au spus că ori merg la meditaţii ca să vorbesc corect, ori ma subtitrează. M-am dus să iau lecţii, dar mai rău m-au încurcat! Am primit mesaje după emisiune în care omaneii mă criticau. Lumea crede că eu fac asta dinadins, că vorbesc atât de greşit după atâţia ani. Eu am stat mereu în casă cu mama, cu tata, cu Francesco şi nu am vorbit foarte mult limba română şi clienţii sunt jumătate români, dar care înţeleg iataliana şi jumătate străini cu care vorbesc în engleză, şi atunci poate nu m-am prefecţionat cum trebuia. Ca să învâţ o limbă corect ar fi trebuit să fac asta de la început, când am venit în România", a spus Chef Patrizia în platoul emisiunii "Agenul VIP".

Până sezonul trecut Patrizia Paglieri a făcut echipă cu Adi Hădean şi Chef Foa în juriul masterchef. Din această toamnă, cei trei au fost înlocuiţi cu Răzvan Exarhu, Liviu Popescu și Samuel Le Torriellec. 

Loading...

Citește și

 • juriu masterchef

  După plecarea lui Adrian Hădean din juriul "MasterChef" s-au vehiculat numele mai multor persoane care i-ar putea lua locul în celebra emisiune culinară. Lansarea grilei de toamnă a celor de la PRO TV a adus o surpriză. Printre cei care au luat parte la evenimentul de marți, 30 august, s-a numărat și jurnalistul Răzvan Exarhu. Iată că toți cei trei membri ai juriului au fost înlocuiți. În locul lor au venit trei fețe noi: pe lângă Răzvan Exarhu, au apărut în peisaj Liviu Popescu și Samuel Le Torriellec.

 • greta rachita

  Greta Răchită (32 de ani) a rămas în memoria publicului drept "Anorexica de la MasterChef, din cauză că avea numai 42 de kilograme la 1,70 metri înălțime. Tânăra a primit de curând o veste minunată din partea medicilor.

 • adrian hadean emisiune radio masterchef

  Una rece, una caldă pentru Adrian Hădean. Cheful de la Pro Tv a rămas fără job-ul de jurat de la Masterchef, dar este implicat în alte proiecte care îi pun în valoare talentul gastronomic. El a dat televiziunea pe radio, unde prezintă săptămânal o emisiune.

 • patrizia paglieri fiu mama

  Extrem de exigentă pe micul ecran, Patrizia Paglieri nu este prea îngăduitoare nici acasă. Prima femeie jurat de la Masterchef mai coboară ştacheta atunci când vine vorba de fiul său, care a ajuns de curând la vârsta majoratului. Francesco stă pe lângă celebra lui mamă în bucătărie însă este pasionat şi de sport. El face polo de performanţă şi chiar a câştigat cu echipa titlul de campion la juniori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1