Concurs de miss la «Vocea României». Ele sunt deja răsfăţate în showbiz atât pentru glas, cât şi pentru fizic

miss vocea romaniei.jpg

miss vocea romaniei
Patru dintre solistele care au ajuns în semifinala show-ului de la PRO TV sunt deja răsfăţate în showbiz atât pentru glas, cât şi pentru fizic

Zâmbet de reclamă, chip de păpuşă, trup de sirenă. La toate acestea mai adăugăm şi talent cu carul şi obţinem combinaţia-fatală. Click! îţi spune lucruri neştiute despre cele patru păpuşele de la “Vocea României”.

Premiul de 100.000 €, pus la bătaie de PRO TV, a atras cântăreţii precum pe urs la miere. N-a mai contat că sunt profesionişti, copii de artişti, că au cariere în spate, că au avut parte de colaborări sau că au participat la concursuri muzicale. În această situaţie sunt şi patru dintre concurentele pe care le vom vedea azi în semifinală.
Aliona Munteanu sau Aliona Moon (25 de ani) e deja mare vedetă în Republica Moldova. În 2010, roşcata s-a clasat pe locul al treilea la emisiunea “Fabrica de Staruri 2”, ediţia moldovenească, iar un an mai târziu a luat trofeul la Festivalul Muzical „Dan Spătaru” din România. În 2013, la Copenhaga, a participat la Eurovision cu melodia “A million” şi s-a clasat pe locul 11.

Aliona Moon - O Mie

  
Surorile Hojda, Maria (24 de ani) şi Ligia (26 de ani), au cele mai multe atuuri în acest concurs, pe lângă vocile lor deosebite. Maria Hojda a fost cooptată de Loredana Groza în echipa ei, iar în octombrie, la Sala Palatului, a făcut backing vocals în show-ul Reveria. Cele două au voci deosebite şi, deşi sunt în echipe diferite (n.r. – Ligia e antrenată de Tudor Chirilă), au toate şansele să ajungă printre finaliste.
Brigitta Balogh (25 de ani), alias Brighi, e prezentă de mai bine de şase ani în lumea muzicală. A colaborat cu Smiley, care i-a fost impresar, dar şi cu “HaHaHa”, casa lui de producţie, iar în 2012 a realizat o colaborare internaţională cu celebrul rapper Snoop Dogg, pentru piesa “Play Me Like A Violin”.

Brighi Feat. Snoop Dogg - Play Me Like A Violin

În 2011 a fost solista trupei Sistem, iar anul trecut a apărut ca invitat special în videoclipul “Iarna pe val”, a lui Cabron, cu What’s Up & Iony.

Cabron - Iarna pe val [feat. What's Up & Iony]

flavia-si-maria-x-factor.jpg

flavia-si-maria-x-factor
Maria (dreapta) şi o altă soră de a ei, Flavia, au fost şi la “X-Factor”
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1