Concurentul de la „Vocea României” dat dispărut, a fost găsit. Ce a pățit

sasu.jpg

fabian sasu
Fabian Sasu a fost găsit
Foto: Facebook

Fostul concurent de la „Vocea României”, Fabian Sasu (35 de ani), care a fost căutat de poliția română și de Interpol după ce a fost dat dispărut, a fost găsit. Colegii săi de trupă au anunțat știrea pe o rețea de socializare și au explicat ce i s-a întâmplat.

Aceștia au anunțat pe Facebook că Fabian Sasu a fost găsit teafăr, iar problema a fost că își pierduse actele în vacanță:

„Vă salutăm! Am revenit cu vești bune. Fabian este în siguranță/ Și-a pierdut banii, actele și telefonul în Amsterdam și a intrat foarte greu în contact cu noi. Astăzi s-a întors în țară destul de bulversat de această întâmplare și momentan se recuperează. Vă mulțumim tare mult tuturor pentru susținere și pentru share-uri. Ne bucurăm că totul s-a terminat cu bine”, au scris colegii cântărețului pe contul de Facebook.

Pe 16 august, tot colegii artistului au fost cei care au anuțat pe rețeaua de socializare că Fabian a dispărut:

„Colegul nostru Fabian Sasu este dat dispărut. Este o situaţie cât se poate de reală. Pe data de 2 august a părăsit ţara şi de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este închis şi nu reuşim să aflăm unde este şi ce s-a întâmplat. Momentan este căutat de Poliţia Română şi de Interpol. Toate evenimentele viitoare vor fi onorate şi vom fi prezenţi în formula pe care o ştiţi, cu excepţia evidentă a lui Fabian. Imediat ce avem veşti, vom posta. Mulţumim de înţelegere!“

 

Loading...

Citește și

  • Fabian Sasu, fost concurent la ”Vocea României”, este căutat de poliția română, dar și de Interpol, după ce nu s-a mai întors din vacanța din Amsterdam, Olanda. Tânărul a fost dat dispărut pe de data de 2 august, iar anunțul a fost făcut de unul dintre colegii din trupa No Stress, trupă în care activa Fabian.

  • marius moga

    Mulți s-au întrebat de ce înlocuirea lui Marius Moga de la ”Vocea României” pe motiv că nu poate ”duce” și ”Vocea României Junior” s-a produs abia acum, în condițiile în care Micul Mozart a făcut parte din juriul variantei pentru copii a show-ului și sezonul trecut. Click! îți prezintă culisele celei mai suprinzătoare mutări ale verii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1