Concurenți-surpriză la Ferma vedetelor! Ultimii doi care merg în Cipru

iulia_vantur.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur va fi gazda show-ului ”Ferma vedetelor”
foto: PRO Tv

După ce v-a prezentat în exclusivitate lista celor zece concurenţi de la „Ferma Vedetelor”, Click! vă spune care sunt ultimele două vedete ce vor pleca în Cipru. Două nume-surpriză se alătură cântăreților, actorilor și vedetelor de televiziune care și-au făcut bagajele pentru marea aventură.

Obișnuiți cu scenele de concerte și cu platourile de televiziune, Lili Sandu și Viorel Sipoș au hotărât să renunțe pentru 3 luni la toate acestea, acceptând provocarea de a participa la al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, de la PRO Tv ! Alături de alți 10 concurenți, ei vor renunța la confortul lumii moderne și la stilul de viață cu care sunt obișnuiți pentru a trăi într-o fermă.

Lili Sandu, actriță și cântăreață, are o poveste demnă de Hollywood! Timp de 6 ani, Lili Sandu a studiat actoria în Los Angeles, alături nume sonore ale cinematografiei internaționale. Fire aventuroasă, mereu în căutare de provocări noi, Lili a acceptat pariul de a se lupta pentru titlul de „Fermierul anului”. „Sunt o fire competitivă și îmi place spiritul competiției! O să lupt cu toate armele în bătălia pentru acest titlu pentru a-mi demonstra că-mi pot depăși limitele!”, a declarat Lili Sandu. 

lili_sandu.jpg

lili sandu
Lili Sandu va trăi timp de trei săptămâni într-o fermă din Cipru
foto: PRO Tv

 

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, cu mii de concerte în palmares și zeci de hituri, constănțeanul Viorel Sipoș, membru al trupei de succes 3rei Sud Est, va lăsa deoparte proiectele sale pentru a participa la una dintre cele mai mari provocări din viața sa! „Proiectul Ferma vedetelor reprezintă o provocare mare și o experiență interesantă! Vreau să-mi testez limitele și să-mi înving cel mai mare adversar care e... însuși Viorel”, a declarat acesta.

viorel_sipos.jpg

viorel sipos
VIorel Sipoș încheie lista vedetelor-concurenți la ”Ferma vedetelor”
foto: PRO Tv

 

Dacă în primul sezon concurenții s-au duelat pentru titlul de Fermierul anului într-o locație ascunsă în mijlocul pădurii, în acest sezon cele 12 vedete se vor înfrunta într-o locație exotică din însoritul Cipru! Timp de 3 luni, concurenții vor locui în condiții ca acum 100 de ani, complet izolați, fără acces la  telefoane mobile sau internet, fără electricitate. Iulia Vântur, gazda emisiunii, va fi alături de concurenți pentru a le repartiza sarcinile, provocările, dar și recompensele sau pedepsele.

„Noua locație a fost o mare surpriză și pentru mine! Abia aștept să ajungem în Cipru, să vedem ferma și să ne punem pe treabă. Sunt foarte curioasă să văd reacțiile concurenților când vor păși prima dată în fermă. Sunt sigură că se așteaptă să fie mai ușor ca anul trecut având în vedere că am eliminat frigul din ecuație, însă sunt convinsă că nu va fi deloc mai ușor, ci mai greu. Sunt alte obiceiuri acolo de care vor trebui să țină cont, dar sunt convinsă că românii noștri vor face față cu brio!”, a declarat Iulia Vântur, gazda emisiunii.

Ceilalți 10 concurenți sunt solista de muzică populară Saveta Bogdan (69 de ani), solistele de muzică pop Sorana (32 de ani), ex-A.S.I.A., şi Ami (26 de ani), Anda Ghiţă (46 de ani), fostă participantă la MasterChef şi soacra lui Pitbull – Ionuţ Atodiresei, cântăreaţa Maria Constantin (27 de ani), alături de soţul ei, afaceristul Marcel Toader (51 de ani), luptătorul K1 Benny Adegbuyi (30 de ani), vedeta de televiziune Mircea N. Stoian (48 de ani), actorul Octavian Strunilă (34 de ani), alias Stiven din “Inimă de ţigan” şi actorul Paul Ipate (30 de ani), cunoscut din reclamele la o firmă de telefonie mobilă, acum iubitul frumoasei Jojo (Cătălina Grama).

loading...
Loading...

Citește și

  • Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Click! vă spune totul despre concurenta de 69 de ani, care, ieri, s-a prezentat în faţa producătorilor emisiunii, cu o valiză plină de haine.

  • iulia vantur ferma vedetelor

    Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start. Noi vă spunem totul despre cei 10 temerari.