Concurent de la «Ferma vedetelor», la un pas de puşcărie

12108989_954329094612831_8222095374095735723_n.jpg

benny
Luptătorul Benny Adegbuyi, de la «Ferma vedetelor» (PRO TV), trage şi acum după scandalul din 2009, când a fost acuzat că el şi alte 6 persoane ar fi bătut măr un bărbat
Foto Arhivă Personală

Adegbuyi Adekunle Miron a plecat luni în Cipru, pentru filmările emisiunii ”Ferma vedetelor” (PRO TV), unde marele premiu este de 50.000 de euro. Dar stă ca pe ghimpi, căci unul dintre bătăuşii implicaţi în scandalul de pomină, de acum şase ani, când Benny a fost achitat, cere rejudecarea procesului.

Producătorii show-ului “Fer­­­­­ma vedetelor” au vrut pentru ediţia a doua a reality-show-ului, care se filmează în Cipru, şi un dur printre concurenţi. Aşa că l-au ales pe Benny (31 de ani), pe numele său real Benjamin Adegbuyi Adekunle Miron, kickboxer român şi fost luptător K-1, născut la Aiud din tată nigerian şi mamă româncă. Obişnuit cu victoriile, acesta va scoate artileria grea în competiţia pentru titlul de Fermierul anului. În cantonamentul de la “Fermă”, Benny va fi “antrenat” de Nea Raţă. „Având în vedere pregătirea pe care o fac pentru meciuri, cred că sunt un participant puternic. Şi la propriu şi la figurat. Nu renunţ niciodată până nu reuşesc ceea ce trebuie să fac şi mă adaptez oricăror condiţii. Cred că acest lucru mă poate duce până în finală”, a declarat Benny.

Cei 11 colegi vedete din Cipru şi Nea Raţă ar trebui, însă, să ştie că Benny este şi iute la mânie. Sportivul de culoare a fost la un pas să ajungă la puşcărie după ce a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor. Benny s-a ales cu această acuzaţie, după ce în 2009 a fost  implicat, alături de alte şase persoane, într-o altercaţie care a avut loc într-un club din oraşul Câmpeni. În urma conflictului, un bărbat s-a ales cu răni grave ce i-au pus viaţa în pericol. O parte dintre inculpaţi, printre care şi Benny Adegbuyi, au stat în arest timp de mai multe luni, în perioada 2009 – 2010. În 2013, sportivul a fost achitat, însă unii dintre cei implicaţi au primit pedepse grele cu închisoarea. Clujeanul Flaviu Tărău, cel care a primit cea mai grea pedeapsă, de 9 ani, nu s-a împăcat nici acum cu ideea că va petrece atâţia ani după gratii. El a cerut magistraţilor din Alba Iulia rejudecarea procesului, iar în 26 ianuarie va avea ocazia să-i convingă pe judecători că nu merita să fie închis atâta vreme, în timp ce unii dintre inculpaţi au fost achitaţi. Chiar dacă acesta va obţine redeschiderea procesului penal, iar Benny ar putea fi nevoit să se întoarcă în România, producătorii show-ului de la Pro TV nu-şi fac griji pentru mersul bun al emisiunii. “Departamentul juridic al Pro TV şi producătorii emisiunii vor lua o decizie în momentul în care vor fi puşi în faţa faptului împlinit. Momentan nu sunt probleme”, au declarat surse din departamentul de PR al Pro TV.

Salman Khan vrea să aducă emisiunea și în India, cu tot cu Iulia

Impresionat de prestaţia frumoasei Iulia Vântur (35 de ani) care prezintă și cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma”, Salman Khan (50 de ani) vrea să aducă emisiunea în India. El prezintă şi produce emisiunea Big Boss, ajunsă la sezonul 9, care se bucură de un succes incredibil. Conform „Times of India”, pe întreaga durată a şederii Iuliei în India, ei au repetat la ferma megastarului bollywoodian scene specifice emisiunii. Au dresat un cal, au avut grijă de animale şi au reparat utilajele agricole. Salman Khan vrea să producă el însuşi emisiunea care se difuzează în 40 de ţări. Formatul a fost lansat de firma suedeză de producţie Strix şi se bucură de un real succes. Cei 12 participanţi sunt urmăriţi cu sufletul la gură de peste 100 de milioane de telespectatori, iar „duelul” din finalul sezonului înregistrează record de audienţă în 30 de ţări din cele 40 în care se difuzează show-ul. Salman visează să prezinte împreună cu Iulia, în hindi şi engleză, show-ul indian.

Ziua de naștere îl prinde în Cipru, la coada vacii

Anul acesta, alături de luptătorul K1 Benny Adegbuyi vor trudi din greu la „Fermă” următorii 11 concurenți: solistele Ami, Sorana Mohamad, Saveta Bogdan, soții Mirela Constantin și Marcel Toader, actorii Paul Ipate, Octavian Strunilă, Mircea N. Stoian, Viorel Sipoș (3rei Sud Est), actrița Lili Sandu, fosta concurentă de la “MasterChef” Anda Ghiță. În acest sezon, Benny este omologul lui Ionuț Iftimoaie de anul trecut, cei doi fiind aleși după același criteriu: forța. Cu 22 de victorii în galele de kickboxing, Adegbuyi are o șansă reală să fie ales “Fermierul anului” și să pună mâna pe marele premiu. Numele lui complet este Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi și este născut la Aiud, pe 24 ianuarie 1985. Așadar, duminică, atunci când va împlini 31 de ani, el se va afla în Cipru, la munca de jos.

loading...

Citește și

  • iulia vantur ferma vedetelor

    Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start. Noi vă spunem totul despre cei 10 temerari.

  • iulia vantur

    12 vedete își iau zborul spre ferma din Cipru luni, 18 ianuarie. Pregătirile pentru cel mai nou sezon al reality show-ului ”Ferma Vedetelor” au intrat, așadar, în linie dreaptă. Totul se întâmplă mai devreme anul acesta, pentru că PRO Tv a fost nevoită să anuleze un program filmat deja cap-coadă. Chiar dacă organizatorii au încercat să țină secretă data difuzării show-ului, un concurent s-a dat de gol pe pagina personală de Facebook.

  • ferma vedetelor

    Forfotă mare luni după-amiază (18 ianuarie) la aeroportul Otopeni, căci concurenţii de la „Ferma vedetelor” şi-au “luat zborul” către Cipru, ţara în care se va filma cel de-al doilea sezon al emisiunii. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins vedetele în timp ce se îmbarcau.

  • ”Ferma vedetelor”, raiul pe pământ pentru Octavian Strunilă! Actorul, care nu mai scapă de datorii, după ce a făcut un credit şi a rămas şi fără casă, are şanse să se pună pe picioare, odată cu plecarea în Cipru, pentru că a semnat un contract extrem de avantajos cu Pro TV.