Concerte 2019. La Bouche, Maxx şi Baccara vor cânta la Diskoteka Festival de la Timişoara

la-bouche.jpg

Formaţia La Bouche. Sophie Cairo este noua colegă de trupă a lui Lane McCray, după ce îndrăgita Melanie Thornton a murit în 2001, într-un accident aviatic

Pe drept cuvânt, Diskoteka Festival a fost și este trâmbițat drept cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90. Americanii de la La Bouche, Maxx, Baccara, Lian Ross și Herb McCoy (Bad Boys Blue) completează line up-ul inițial, format din vedete incontestabile ale topurilor muzicale de altădată, precum: Sabrina, Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Mr. President, No Mercy, Captain Jack, Dr. Alban, Haddaway, SNAP!, East 17, Alphaville, Alexia, Nana ori C-Block.

Afișul festivalului (31 mai-1, 2 iunie a.c., Timișoara) devine pe zi ce trece mai generos, organizatorii confirmând noi titulaturi artistice ce unesc în premieră marea parte a vedetelor anilor ‘90. Printre acestea se num[r[ ;I americanii de la La Bouche, ale căror succese  -”Be my Lover”, ”Sweet dreams (Ola Ola E)” ori ”Tonight is the Night”- au făcut să vibreze discotecile anilor ’90, dar şi MAXX, care înseamnă în prezent Linda Meek și o mulțime de hituri ale anilor '90, precum "Get-A-Way", "No More (I Can't Stand It)", "You Can Get It" sau "Move Your Body".

diskoteca.jpg

Aşa arată acum afişul festivalului

"You're a woman" sau "Pretty Young Girl" sunt doar două dintre hiturile care au definit Bad Boys Blue, pe care le interpretează în prezent Herb McCoy. Mii români se vor putea distra ca în anii ’80 și ’90 pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara, în trei zile de concerte live susținute de legendarii artiști sus amintiți, principalele vedete ce au definit muzica de dans a decadelor sărbătorite la Diskoteka Festival. Organizatorii au pregătit decoruri grandioase atât pentru cele 5 scene ale festivalului, cât și pentru întreg locul de desfășurare, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, proiecții și zone comerciale cu aer retro, pentru a oferi o experiență de neuitat și de neegalat publicului prezent la festival.

Loading...

Citește și

  • sandra

    Sandra (56 de ani), artista de renume mondial, care a luat cu asalt topurile cu piesele "Maria Magdalena” sau ''In the heat of the night”, se pregăteşte să revină în România, de data aceasta pentru cel mai mare festival de muzica retro din Europa: Diskoteka Festival. Evenimentul va avea loc la Timişoara, în perioada 31 mai - 2 iunie.

  • Pregăteşte-te de distracţie! Anul 2019 va fi unul plin de muzică bună, de toate genurile. Nume mari, precum Bon Jovi, Metallica, Ed Sheeran, Tom Jones, Sarah Brightman, Andre Rieu vin să cânte în România. Biletele s-au pus în vânzare, iar unele deja s-au epuizat. Iată când şi unde au loc evenimentele!