Concerte 2019. Cel mai romantic grec face show de Ziua Îndrăgostiților, la Sala Palatului

giannis-ploutarchos_1.jpg

Giannis Ploutarchos
Andreea Podărescu l-a întâmpinat cu pâine şi sare

Un concert special pentru toate cuplurile și nu numai. Yannis Ploutarchos va cânta în această seară la Sala Palatului, începând cu ora 19.00. Celebrul grec a avut parte de o surpriză sexy la sosirea în țara noastră. Frumoasa Andreea Podărescu l-a așteptat cu pâine și sare, în aeroport.

Are 48 de ani și este considerat unul dintre cei mai sexy artişti din Grecia. Compozitor și cântăreț, Yannis Ploutarchos a început să cânte de la vârsta de 6 ani, iar la 16 ani s-a mutat în Atena, unde a lucrat într-un salon de coafură pe timpul zilei, iar noaptea cânta în cluburi. Primul său concert a avut loc într-un mic club din Korydallos.

giannis-ploutarchos_3.jpg

Giannis Ploutarchos
Şi Adriana Bahmuţeanu l-a întâmpinat pe celebrul artist

Iată că acum, celebrul grec are o carieră înfloritoare, iar în seara aceasta, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, el va cânta la Sala Palatului, începând cu ora 19.00. Yannis Ploutarchos a sosit în România marți, la prânz, și a avut parte de o întâmpinare ca la carte. Celebrul cântăreț a fost primit de sexoasa Andreea Podărescu, îmbrăcată în ie și într-o fustă foarte scurtă. Aceasta l-a întâmpinat cu pâine și sare, iar artistul a fost încântat de prima priveliște de care a avut parte la sosire..

Loading...

Citește și

  • Pregăteşte-te de distracţie! Anul 2019 va fi unul plin de muzică bună, de toate genurile. Nume mari, precum Bon Jovi, Metallica, Ed Sheeran, Tom Jones, Sarah Brightman, Andre Rieu vin să cânte în România. Biletele s-au pus în vânzare, iar unele deja s-au epuizat. Iată când şi unde au loc evenimentele!

  • Ed Sheeran cântând la chitară pe scenă

    Nici nu s-a instalat bine, că 2019 se anunță deja a fi un an plin, pe lista amatorilor de distracție, muzică și voie bună! Concertele sunt deja programate, artiștii se pregătesc de zor pentru a le oferi fanilor momente inedite, așadar tot ce mai rămâne de făcut este gestionarea optimă a economiilor, încă de pe acum, pentru șansa de a ne vedea live idolii. Iată care sunt concertele anului 2019 și cât te costă să fii și tu unul dintre spectatorii unora dintre cele mai în vogă show-uri muzicale!