Concert caritabil în memoria victimelor din Colectiv

dc_0565.jpg

incendiu colectiv
Încă o persoană a decedat
Foto Click!

Miercuri, 4 noiembrie, în clubul Bamboo din Capitală va avea loc un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate în suferinţă în urma tragediei petrecute vineri noapte, 30 octombrie, în clubul Copectiv din incinta fostei fabrici Pionerul.

La acest concert caritabil vor urca pe scenă Connect-R, Raluka, Pepe, Matteo, Lidia Buble, Delia, Marius Moga, Ruby, Direcția 5, Dan Bittman, Voltaj, Animal X, Andreea Bănică, Alina Eremia, Randi, Uddi, Jo, Mike Diamondz, What's Up, Carla's Dreams, Antonio Fabrizi, Nicoleta Nuca, Lora, Nicole Cherry, Ami, Proconsul. Prestația artiștilor care vor participa la acest concert nu va fi remunerată, cu toții acceptând să participe la eveniment în scop caritabil, potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a clubului Bamboo.

Concertul se va desfășura miercuri, începând cu ora 22.30, iar intrarea la eveniment va fi liberă. Gazda evenimentului va fi Cabral.

Loading...

Citește și

  • Trupurile neînsufleţite ale celor 30 de oameni morţi în incendiul din Clubul Colectiv, de vineri seară (30 octombrie), au fost luate de rude sau trimise acasă. Familiile acestora au început să organizeze înmormântări pentru tinerii care şi-au pierdut viaţa. Primele ceremonii vor avea loc marţi (2 noiembrie).

  • incendiu club colectiv

    Un antreprenor sare în apărarea patronului clubului Colectiv, după incendiul de vineri, 30 octombrie, în urma căruia și-au pierdut viața 30 de persoane, iar alte 137 au ajuns la spital cu arsuri grave și intoxicații cu fum. Alin Anastasescu este unul din cei trei acționari ai clubului, cu 47% din acțiuni. Un antreprenor care îl cunoaște pe Alin sare în apărarea acestuia, spunând că este vorba despre un om ”cu suflet, puțin peste media societății românești”.

  • patroni club colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu, Catalin Gancea, Parchetul General, audieri

    Cei trei proprietari ai clubului blestemat, considerați de opinia publică vinovați de moartea celor 30 de tineri, au fost aduși cu mandat la audieri. Parchetul General îi va interoga pe Costin Mincu, Alin Anastasescu și Cătălin Gancea, împotriva cărora ar fi fost formulată acuzația de ucidere din culpă.

  • goodbye to gravity blestem foc

    După tragedia de vineri (30 octombrie), mai multă lume a fost curioasă ce fel de muzică şi ce versuri promova formaţia Goodbye to Gravity, care concerta în acea seară în Club Colectiv. Au fost promovate tot felul de interpretări şi a apărut ideea că ei şi-ar fi prezis moartea cu melodia „The Day We Die” („Ziua în care vom muri” n.r).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1