Competiția de la Ferma Vedetelor a ajuns la final! Iată parcursul concursului

tania_si_neamtu.jpg

Tania Popa și Cătălin Neamțu, cei doi finaliști ai emisiunii Ferma Vedetelor
Foto: Facebook

În ediția de joi, 17 mai, competiția se va sfârși! Ferma Vedetelor va anunța câștigătorul marelui premiu, în valoare de de 50.000 de euro, care vine, de asemenea, cu titlul de „fermierul anului“! Iată cum s-a desfășurat competiția, de la începuturi, până la finele emisiunii.

Călătoria spre ferma din Munții Făgăraș a fost una frumoasă, dar și cu multe obstacole. Competiția a început cu 12 concurenți, care au fost împărțiți, câte doi, în câte 6 echipe. Ulterior, au mai intrat în concurs alți paticipanți. Vedetele care au participat au fost: Dragoș Moștenescu și Narcisa Suciu, Patrizia și Francesco Paglieri, Daniel Iordăchioaie și Rona Hartner, Cătălin Neamțu și Cosmin Natanticu, Majda Aboulumosh și Diana Dumitrescu, Grațiela și Andrei Duban, Cristi Mitrea și DJ Wanda, Deea și Dinu Maxer și Tania Popa, alături de Vladimir Drăghia. 

Cele 18 vedete au început în forță probele emisiunii, prin care trebuiau să-și arate îndemânarea și iscusința în ale gospodăriei. Concurenții au avut parte de momente frumoase și emoționante, dar și de lacrimi și neînțelegeri, pe parcursul filmărilor. Aceștia au trebuit să renunțe la viața „lejeră” de vedetă , presărată cu ieșiri în oraș și folosirea tehnologiei de ultimă oră, pentru a-și procura singuri hrana și pentru a îngriji animalele fermei.

Participanții au trebuit să arate că își merită locul în competiție, demonstrând ceea ce pot face, în momentul în care erau provocați la duel. Nu mulți au fost cei care au rezistat până în final, probele concursului fiind destul de solicitante.

ferma_vedetelor_finala.jpg

Foștii concurenți au revenit în marea finală, pentru a-și susține preferații
Foto: Facebook

Cosmin Natanticu, Daniel Iordăchioaie, Vladimir Drăghia, Tania Popa şi Graţiela Duban au fost cei cinci semifinalişti care s-au luptat, miercuri, pentru cel de-al doilea loc în marea finală. Primul fermier care a părăsit cursa a fost Cosmin Natanticu, urmat de Vladimir Drăghia și Grațiela Duban. Lupta dură s-a dat, în semifinală, între Daniel Iordăchioaie și Tania Popa. Câștigătoare a fost actrița Tania Popa, care se va lupta în marea finală cu Catălin Neamțu. Acesta din urmă a reușit să stabilească un record, fiind singurul concurent care a reușit să ajungă în finală, fără a fi vreodată provocat la duel. 

Rona Hartner, cea mai vocală concurentă!

Rona a reușit, pe parcursul competiției să demonstreze ce personalitate puternică are și cât de mult ține la principiile sale. Nu au fost puține dățile în care aceasta a avut divergențe cu ceilalți concurenți, însă, momentul culminant care a enervat-o până peste măsură a fost cel al eliminării sale. Vedeta a fost propusă de colegii ei spre eliminare, aceștia susţinând că au ajuns la această decizie cu scopul de a o scuti pe aceasta de asprele probe, fiind cunoscut faptul  că ea a suferit o intervenţie chirurgicală la picior cu ani în urmă, din pricina unei accidentări care a avut loc în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”.

rona_hartner_6.jpg

Rona Hartner
Foto: Arhivă Click

Deși concurenții au folosit acest inconvenient pentru a-și justifica eliminarea, care spuneau ei că este spre binele vedetei, Rona a fost extrem de deranjată de faptul că a fost nominalizată, mai ales că și coechipierul ei a numit-o. Aceasta a refuzat să mănânce alături de colegii ei, ca răspuns imediat la „nedreptatea” ce i-a fost făcută. Totuși, după incident, colegii au reușit să o împace pe vedetă și lucrurile au intrat din nou pe făgașul lor normal. 

Finalul competiției

În ultima ediție a emisiunii, de joi seară, competiția a fost una extrem de strânsă, atât Tania, cât și Cătălin Neamțu reușind să câștige câte o probă. Astfel, cea de-a treia va fi decisivă, conducându-l doar pe unul dintre ei către marele premiu! Tania a declarat amuzată că nici la naștere nu a fost atât de greu, precum la cea de-a doua probă, pe care a reușit să o câștige pe ultima sută de metrii.

ferma_vedetelor_22222222.jpg

În timpul probelor finale de la Ferma Vedetelor
Foto: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • nea rata, interviu, ferma vedetelor, finala ferma vedetelor, PRO TV, reality-show, vacanta, Dubai, familie nea rata

    Mult a fost, puţin a mai rămas! Pe 13 februarie începea la PRO TV cel de-al treilea sezon al emisiunii “Ferma vedetelor”, iar joi, 17 mai, de la 21.30, vom asista deja la marea finală, unde Daniel Iărdăchioaie, Vladimir Drăghia, Graţiela Duban, Cătălin Neamţu, Cosmin Natanticu şi Tania Popa se vor bate pentru premiul de 50.000 de euro. Nea Raţă, cel care i-a ajutat, dar le-a făcut şi zile fripte, ne-a oferit un interviu despre tot ce nu s-a văzut la “Ferma vedetelor”.

  • ferma vedetelor semifinalisti

    Reality-show-ul de la Pro Tv se apropie de final. Semifinaliştii de la Ferma Vedetelor, care au renunţat la luxul de acasă şi au ajuns atât de aproape de actul final, mai au de trecut un hop până la premiul de 50.000 de euro, pus la bătaie de producători. Miercuri seară, cinci concurenţi, se vor întrece în semifinală şi a venit momentul să-i cunoaştem.