Columbeanu a «vrăjit» trei femei în două zile

12-13-vedete-1-columbeanu.jpg

Irinel s-a hârjonit toată ziua cu miniona din faţa lui, care i-a furat şi ochelarii, însă în cele din urmă a încheiat seara cu bruneta din braţele lui Rădoi

Nici el nu mai credea că la vârsta de 59 de ani va mai avea parte de distracţie aşa cum o făcea în vremurile bune. Irinel Columbeanu e pe cai mari de când a ajuns în America, iar de trataţie se ocupă chiar gazda lui, Nick Rădoi. Nu doar fructe de mare i-a pus pe tavă, ci şi câteva domnişoare, care l-au bucurat nespus pe Iri.

Cu certitudine, nu va uita prea curând escapada din SUA şi s-ar putea să-l viziteze mai des pe prietenul său Nick Rădoi (54 de ani). Şi asta, după ce Irinel (59 de ani) a avut parte de o trataţie aşa cum le place bogătaşilor, cu mâncare bună, femei gârlă şi maşini scumpe. Dacă în România îl mai vedeai pe Irinel cu o femeie la o jumătate de an, iată că în America a reuşit performanţa să vrăjească trei sexoase în numai două zile. Sâmbătă, după ce s-a ospătat la un restaurant de lux şi s-a plimbat cu prietenul său cu Lamborghini, Irinel s-a jucat cu o blondă superbă de-a ”bunicul şi nepoata”. Mai precis, domnişoara Cristina, căci aşa o cheamă, i-a ”furat” ochelarii de vedere de pe nas şi a încercat să-i ascundă, în glumă.

Şi totuşi, de-adevăratelea a ajuns „să se joace”, într-un cadru mai intim, cu bruneta din braţele lui Nick Rădoi, după cum ne-au spus sursele Click! După această hârjoneală de adulţi, a doua zi a urmat o altă distracţie, în limuzină, cu aceeaşi Cristina, pe bancheta din spate. În drumul lor spre restaurant, Iri şi frumoasa tinerică şi-au făcut selfie, au glumit şi au chicotit ca nişte adolescenţi cu hormonii aflaţi în clocot. Cea de-a treia cucerire este tot o blondă, cu care afaceristul de la Izvorani nu doar că a împărţit pahare de vin, la un restaurant de fiţe din Los Angeles, ci s-a şi distrat copios.


 Nu se ştie dacă seara s-a încheiat şi cu ”desertul” specific vârstei 50 plus, ori au ”gustat” doar un somn profund, cert este că, pentru Iri, aventura pe ”Tărâmul Făgăduinţei” continuă. În cele două săptămâni pe care le va mai petrece la Nick Rădoi, cu siguranţă ne va mai surprinde cu acţiunile lui.

Moni a găzduit-o pe Irinuca în vila de 3,5 milioane $

12-13-vedete-1-vila.jpg

Aşa arată proprietatea din Malibu a lui Mr. Pink

Vineri, 8 iulie, Irinel şi fiica lui, Irina (9 ani), au zburat spre Los Angeles, pentru ca micuţa să petreacă două săptămâni de vacanţă cu mama ei, Monica Gabor, pe care n-a mai văzut-o de un an. Şi dacă Iri e găzduit de Nick Rădoi la vila lui din Huntington Beach, în sudul statului California, Moni a primit-o pe Irina în vila de 3,5 milioane de dolari, pe care Mr. Pink o deţine în Malibu.

12-13-vedete-6-mini.jpg

Moni şi Irinuca sunt împreună după un an

Iubitul chinez al lui Moni a cumpărat proprietatea în 2014, vila fiind compusă din şase camere, un apartament pentru oaspeţi, bar, o sală pentru saună şi spa şi o piscina exterioară.

 

Loading...

Citește și

  • Irinel Columbeanu se află zilele acestea în America, unde fiica sa petrece două săptămâni de vacanţă cu mama ei, Monica Gabor. Chiar dacă vineri au plecat împreună, tatăl şi fiica petrec timpul separat. Irina, cu mama ei, în vila din Malibu, iar afaceristul cu Nick Rădoi şi multe bombe sexy, la reşedinţa acestuia din Huntington Beach.

  • irinel si ion columbeanu

    Irinel Columbeanu a împlinit vineri, 27 mai, 59 de ani, zi în care a și mărturisit public că și-a dus tatăl la azilul de bătrâni de la Ghermănești, în apropiere de Snagov, acolo bătrânul de 92 de ani stă de aproximativ o lună.