«Colin Farrell e un tip fără fiţe». Povestea bucureșteanului Freddy Alfred, care s-a fotografiat cu zeci de vedete de top

colin-farrell-freddy-alfred.jpg

Freddy Alfred, la șaormerie, o imagine de pus în ramă, împreună cu starul irlandez Colin Farrell
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

România a devenit un magnet pentru multe vedete internaţionale, care vin mereu pentru filmări sau pentru afaceri. Iar prin Bucureşti, mai ales, au trecut de-a lungul anilor o mulţime de staruri. Un exemplu este actorul irlandez Colin Farrell, care filmează pentru pelicula “Voyagers”. Un bucureştean cu lipici la vedete l-a întâlnit şi s-a fotografiat cu el.

De câteva săptămâni, faimosul actor irlandez Colin Farrell (43 de ani) filmează în Bucureşti şi la Buftea pentru pelicula SF „Voyagers”, în regia lui Neil Burger, alături de o întreagă echipă de vedete, de la Lily-Rose Depp (fiica actorului american Johnny Depp), Isaac Hempstead Wright (cunoscut din “Urzeala tronurilor”), dar şi alţi artişti de la Hollywood. Când are momente de pauză, chipeşul Colin se plimbă prin Capitală, în jurul hotelului.

2-3-bd-2-2col-2.jpg

Cu Paris Hilton a dat nas în nas pe aeroport

Zilele trecute, irlandezul a ajuns la o şaormerie, unde a fost surprins de fotoreporterii de la Click!. La şaormeria situată pe strada Mendeleev, starul îndrăgit de întreaga planetă a făcut o fotografie cu un tânăr, la rugămintea acestuia. Click! a aflat de la Freddy Alfred, fanul actorului, cum a ajuns să apară în fotografiile respective. 

2-3-bd-3-2col.jpg

Lângă Mădălina Ghenea, una dintre cele mai senzuale românce

Citeşte şi

EXCLUSIV Fiica lui Johnny Depp, dezmăț fără sutien în București: vin, țigări și pofte dulci

VIDEO EXCLUSIV Bran Stark din Game of Thrones, la plimbare prin București. Cu ce treabă e în Capitală

 

„Plecasem de la relansarea trupei Andre şi mi s-a făcut foame”, povesteşte, entuziasmat, Alfred. “Aşa că am intrat la şaormeria din apropiere de Piaţa Amzei şi am dat nas în nas cu actorul Colin Farrell. El era înaintea mea şi a cerut o şaorma cu vită şi cu de toate. L-am rugat să facem o fotografie, iar omul a acceptat fără ifose. Bineînţeles, l-am întrebat ce face în Bucureşti. Actorul a fost foarte politicos, mi-a spus că filmează în Capitală, că locuieşte la un hotel din zonă şi că se simte foarte bine la noi în ţară. Îi place şi oraşul, şi mâncarea de aici. Mi-am luat şaorma, i-am urat poftă bună şi am plecat mai departe spre casă”, ni s-a confesat Freddy Alfred, care nu-şi mai încăpea în piele de fericire. 

2-3-bd-4-2col.jpg

N-a ratat ocazia unei poze cu frumoasa Gina Pistol

Tânărul nu este străin de întâlnirile cu vedete. De profesie model, Freddy a încercat o carieră de cântăreţ, iar anul trecut s-a întâlnit, tot întâmplător, cu diva Paris Hilton, la Aeroportul “Henri Coandă”. Multimilionara din Statele Unite ale Americii venise la Bucureşti pentru a pune muzică într-un club. 

2-3-bd-5-2col.jpg

Zâmbind alături de Bianca Drăguşanu

Freddy lucreză acum în industria parfumurilor şi a avut ocazia de a cunoaşte şi vedete autohtone. Din colecţia sa de amintiri fac parte fotografii cu fotomodelul Mădălina Ghenea, actriţa Oana Zăvoranu, cântăreţul Dorian Popa, solistele Antonia, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, precum şi multe alte vedete cu care s-a intersectat de-a lungul timpului.

2-3-bd-6-2col.jpg

Și Antonia a stat alături de Freddy pentru o fotografie

A primit roluri pe bandă rulantă

Starul irlandez şi-a început cariera în 1995. De atunci a jucat în 60 de pelicule şi de seriale, devenind celebru cu rolul din „Minority Report” (2002), în care a jucat alături de actorul american Tom Cruise. Apoi a primit alte roluri în pelicule precum „Phone Booth” – „Cabina telefonică” (2002), „S.W.A.T.” (2003), „Alexander” (2004) sau „Miami Vice” (2006). În acest moment, în afară de pelicula pe care o filmează în Bucureşti, mai are în lucru un serial, „The North Water”, şi filmele „Eve”, „After Yang” şi „The Gentleman”, ultimul în regia lui Guy Richie, fost soţ al Madonnei.  În pelicula „Voyagers”, pentru care filmează acum, actorul are o frizură specială, cunoscută drept „Mohawk” (ras la tâmple şi la ceafă şi cu creastă). 

Loading...