Colegul Andei Adam, acuzat de agresiune sexuală. ”Era monstruos și libidinos”

Mai multe femei îl acuză în mediul online pe cântărețul de hip hop, Rimaru, că le-ar fi agresat sexual. Acesta este și membru al trupei R.A.C.L.A, formație care a făcut senzație alături de Anda Adam în urmă cu mai mulți ani.

În urma numeroaselor acuzații și relatări de la postarea de mai sus, Rimaru ar fi fost concediat din agenția în care lucra.

Rimaru, care a început să lucreze în advertising după ce s-a lăsat de muzică, a ajuns pe postul de Director Creativ la o agenție de publicitate. Aici, spun mai multe tinere, acesta se folosea de funcția sa pentru a le face avansuri pe Facebook. Cele care au ieșit la o cafea cu el, pentru a discuta despre domeniul publicității, spun că Rimaru a încercat să le sărute cu forța și a devenit agresiv când ele s-au arătat oripilate de tentativele acestuia.

„Felicitări sincere tuturor fetelor care și-au spus oful prin #metoo. Am văzut și niște povești cu libidinoși de prin agențiile de publicitate. Eu și prietenii mei ne întrebam când apare contentul ăla marfă cu regele libidinoșilor. Empiric vorbind, jumătate dintre femeile pe care le cunosc și au treabă remotely cu advertisingul au avut treabă și cu el. Hai că se poate”, a scris Faiăr Silviu, care a lucrat pentru mai multe agenții de publicitate.

Iar seria mărturiilor a continuat să fie întregită.„Dupa ce a plecat acest rimaru din agentia la care lucram in 2015, am primit o serie de mesaje din partea acestuia, similare cu cele postate mai sus de catre Ad Iorga. Din pacate (acum spun asta) am sters mesjale imediat ce a inceput sa ma ameninte, sa ma jigneasca si sa ma agresese in special noaptea, astfel incat socata am fost de-a dreptu'. Acel om cu care am lucrat 2 ani de zile si care parea respectabil era in stare de asa mizerii, era monstruos si libidinos irecuperabil. Am povestit colegilor cele intamplate si surpiza a fost cu atat mai mare cand am aflat ca alte colege trecusera prin acceasi experienta sau chiar mai rau. Cu satisfactie spun ca ma incanta sa fac public aceasta experienta avuta cu acest terminat”, a povestit o fostă colegă de-a cântărețului. 

loading...

Citește și