Codin Maticiuc, dezvăluiri fără perdea în finala Masked Singer, de vineri: "Corina Caragea este slăbiciunea mea"

demascare_leoaica.jpg

demascare leoaica
Vineri, 30 octombrie, în finala emisiunii Masked Singer, telespectatorii vor afla cine se ascunde în spatele Leoaicei
Sursă foto: Arhivă personală

Au cântat, au dansat, au oferit detalii despre viața lor și au făcut spectacol costumate din cap până-n picioare. Ultimele 4 vedete se vor demasca vineri seară, 30 octombrie, de la ora 20:30, în Marea Finală Masked Singer România. Una singură va pleca acasă cu trofeul și titlul de cea mai iubită mască.

Vineri seara, 30 octombrie, Leoaica, Panda, Corbul și Căpcăunul vor urca pentru ultima oară pe scena Masked Singer România și vor încerca să impresioneze cu momentele pregătite. Ca în fiecare săptămână, după fiecare prestație publicul va vota cea mai bună reprezentație, iar masca ce va aduna cele mai multe voturi va fi desemnată câștigătoare.

Veselia și momentele spectaculoase vor fi nelipsite din spectacol. Nici mărturisirile picante nu se vor lăsa așteptate. Cel care va face o afirmație surprinzătore este Codrin Maticiuc.

demascare_corb.jpg

demascare corb
Cine se ascunde în spatele Corbului? Răspunsul îl vom afla în finala de vineri
Sursă foto: PRO TV

”Trebuie să vă fac tuturor o mărturisire. Eu cred în destin și trebuie să vă spun că am o obsesie legată de o vedetă, o domnișoară pe care o urmăresc în online și nu numai. Și crezând în destin, mă gândesc cum ar fi dacă chiar ea s-ar ascunde sub această mască. Este efectiv slăbiciunea mea și cred că în fața noastră, pe scenă, se află Corina Caragea. E feblețea mea, o recunosc în premieră, n-am mai spus asta până acum”, va spune Codin Maticiuc, după ce una dintre măști îi va ridica semne de întrebare. 

Lorand Lajos,  românul care se află în spatele măștilor de la Masked Singer 

lajos_1.jpg

lorand lajos
Lorand Lajos este artistul care creează măștile purtate de concurenți
Sursă foto: Colaj Click!

Lorand Lajos (39 de ani), clujeanul care a lucrat sute de ore, alături de echipa lui, pentru realizarea măștilor prezentate la ”Masked Singer România”, show-ul de vineri seara de la PRO TV, este cunoscut în întreaga lume. Artistul, stabilit în Munchen, Germania, ne-a povestit despre copilăria de neuitat din România, despre ascensiunea ca designer, dar și despre performanța de a colabora cu Madonna, căreia i-a realizat măștile din cristale, admirate în show-ul prezentat la ”Premiile Grammy”, din 2015. Interviul cu cel care s-a ocupat ca măștile să fie unele de nota zece îl puteți citi aici. 

 

Citește și: 

Cele 12 vedete de la Masked Singer România, păzite cu gărzi de corp

Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul, finaliștii Masked Singer România. Costi Ioniță s-a demascat aseară

Loading...
 
 

Citește și