Coafurile vedetelor noastre, sub lupa unui stilist de la Hollywood

andreea8-vedete-1-andreea-b.jpg

Andreea Bănică - nota 9,5. ”O întâlnire divină între modă şi mit! O coafură sexy, la fel ca şi machiajul. Un look sofisticat, strălucitor, proaspăt”

Hair stylist-ul Javier Vergara (44 de ani), care a decis să rămână definitiv în Bucureşti, are cu ce se lăuda, căci prin mâinile lui iscusite au trecut, de-a lungul vremii, staruri precum Naomi Campbell, Linda Evanghelista şi Elle MacPherson. Şi vedetele noastre vor avea acum posibilitatea să apeleze la talentul lui, mai ales că nu excelează la capitolul coafură.

Originar din Spania, Javier Vergara a făcut primii paşi în lumea frumuseţii în ţara natală, apoi s-a perfecţionat la Paris şi la Londra. A lucrat cu mai multe case de modă celebre şi a avut clienţi de notorietate: Linda Evangelista, Naomi Campbell, Elle MacPherson, Catherine Deneuve, Ashley şi Mary Kate Olsen, Jerry Hall, Lizzie Jagger, George Clooney şi Kevin Costner.

jacie8-vedete-2.jpg

Javier Vergara, alături de celebrul fotomodel Naomi Campbell, una dintre clientele lui preferate

Anul trecut, a ajuns şi pe plaiurile noastre, cu o colaborare, şi s-a îndrăgostit atât de mult de Bucureşti, încât şi-a propus să se stabilească aici. “Am privit cu atenţie româncele şi pot spune că au o frumuseţe naturală. Din păcate, nu este întotdeauna pusă în evidenţă. O tunsoare potrivită şi o culoare inspirată pot face minuni, iar aici este cu adevărat un capitol unde trebuie lucrat. Am mult de lucru în această privinţă, în România“, a declarat Javier pentru Click!

Anul acesta, el plănuieşte să deschidă la noi în ţară o adevărată academie de beauty. Javier este, în prezent, parte din echipa centrului de înfrumuseţare ”Shakti”, din Capitală.

Loading...
 
 

Citește și

 • andra

  Cum vedetele sunt mereu în căutare de schimbări pentru a avea un look proaspăt și în tendințe, iubita cântăreață Andra nu face excepție. Vedeta și-a surprins cele peste 3 milioane de fani de pe Facebook cu o imagine care a arătat-o într-o ipostaza nemaivăzută.

 • cristina spatar preot parintele ciprian

  „Nu mai cred în fidelitate”, spune cu amărăciune Cristina Spătar (43 de ani). Cântăreaţa a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru un blog că ultima oară când soţul ei i-a dat un mesaj de dragoste a fost acum trei luni. Deşi i-a fost alături în cele mai grele momente lui Alin Ionescu, acesta nu i-a răspuns cu aceeaşi monedă, ci s-a arătat interesat de alte domnişoare.

 • cine este iubitul lui Jojo

  Relația lui Jojo, cu Paul Ipate (30 de ani) a fost privită de la bun început ca o curiozitate. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment monden în octombrie 2014, la trei luni după ce au devenit un cuplu. Cei care au aflat atunci cine este iubitul lui Jojo nu i-au dat actorului șanse prea mari să rămână pe termen lung în viața vedetei.

 • cine este sotul laurei cosoi

  Laura Cosoi (33 de ani) s-a căsătorit sâmbătă (8 august) cu Cosmin Curticăpean (38 de ani) la Iaşi, oraşul natal al actriţei. Discret cu viaţa personală, afaceristul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine este soţul Laurei Cosoi. Click! a aflat însă că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună. El deţine mai multe firme care îi aduc bani frumoşi în conturi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1