Click! a fost la raliu cu Dani Oţil! Pe ce loc a ieşit vedeta

20180421_145526.jpg

Dani Otil, Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, pilot, raliu, Rasnov, adrenalina, emotii
Dani Oţil a fost în formă pe circuitul de la Râşnov

Adrenalină la maxim weekendul trecut, la Râşnov (judeţul Braşov), unde avut loc prima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018, Trofeul Serus. Printre participanţi i-am remarcat pe Dani Oţil, matinalul de la Antena 1, pe ştiristul Maris Saizu, de la Prima TV, pe poliţistul Marian Godină, pe campionul de raliu Titi Aur, dar şi pe fermecătoarele Bianca Constantin, Miss Universe România 2009, şi Teodora Antonescu, de la TVR.

Participanţii au venit în număr mare pe drumul dintre Râşnov şi Poiana Braşov, să trăiască adrenalina şi emoţiile, împreună cu piloţii şi invitaţii lor. Dani Oţil (37 de ani) a fost şi el prezent la competiţie, alături de echipa sa de curse, conducând un Radical SR4, o maşină care semăna cu cea a lui Batman. Pilotul-vedetă părea sigur pe el şi singurele lui griji erau ca traseul să fie liber, lipsit de accidente. A fost în formă, s-a concentrat bine şi a obţinut locul al doilea la clasa E.

20180421_145423.jpg

Dani Otil, Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, pilot, raliu, Rasnov, adrenalina, emotii
Reporterul Click! l-a însoţit pe Dani Oţil la Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018

Şi alte vedete pe traseu

Printre vedetele care şi-au făcut loc în programul încarcat, curioase să încerce emoţiile unei ture cu maşina, în drepta unuia dintre cei mai buni piloţi ai României, s-a numărat şi celebrul poliţistul Marian Godină. El a încercat pentru prima dată o astfel de experienţă şi a promis că va reveni în dreapta lui Sorin Ghişoi, în una dintre urmatoarele etape, fie în cea de pe 20 mai, fie pe 9 iunie 2018, mai ales că Sorin a condus mașina electrică a echipei Kaufland e-Rally Team. El mai povesteste că a vrut să încerce această aventură pe ultima sută de metri, înainte de a se căsători, eveniment care se va petrece curând.

20180421_155804.jpg

Dani Otil, Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, pilot, raliu, Rasnov, adrenalina, emotii
Dani a pilotat un Radical SR4

”Am trecut pe locul 2 în topul celor mai buni şoferi pe care îi ştiu. Faptul că am scăpat cu viaţă după prima curbă m-a întărit atât de tare, că nu m-am mai dezlipit de mânerul maşinii. Când un pilot ca Sorin opreşte la semnalul poliţistului, ar trebui să primească avertisment pentru că a avut bunul simţ să oprească. Nevoia lui de adrenalină m-a făcut să îl pun să îmi promită că mă mai invită o dată într-o cursă, cu o maşina mai puternică. Aceasta a fost ultima cursă ca burlac”, ne-a povestit Marian Godină, care se va însura miercuri, la Braşov.

marius_saizu_godina.jpg

Dani Otil, Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, pilot, raliu, Rasnov, adrenalina, emotii
Marian Godină (dreapta) a trăit senzaţii tari înainte de cununia de miercuri

Cu emoţii mari, dar curajos, prezentatorul TV Marius Saizu, de la Prima TV, a venit direct de la pupitrul ştirilor, în dreapta lui Sorin Ghişoi. Fost reporter de război şi trecut de câteva ori prin situaţii extreme, Marius Saizu a savurat senzaţiile tari şi din perspectiva unui cunoscător, întrucât a fost pilot de încercări în urmă cu 20 de ani.

saizu_iubita.jpg

Dani Otil, Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, pilot, raliu, Rasnov, adrenalina, emotii
Teodora Antonescu, Marius Saizu și Sorin Ghișoi

Coborând din maşină, la ultima urcare a primei etape, Marius a spus: ”Ciudat, însă plăcut să alergi cu o maşină pe care nu o auzi. Sorin mi-a demonstrat că se poate. Iată că putem avea adrenalină şi fără zgomotul celebru al maşinilor de cursă obişnuite”, povesteste Marius, cucerit de ineditul experienţei avute cu prima maşina electrică de curse.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vedeta matinalului de la Antena 1 a rămas pieton două luni după ce a fost oprit în trafic, ieri dimineaţă, de un echipaj al Poliţiei Rutiere din Capitală. Acesta a fost şi motivul pentru care Dani Oţil a întârziat o oră la emisiune.

  • Dani Oţil a dezvăluit că şi-a riscat viaţa la cea mai grea competiţie de hard enduro. Prezentatorul matinalului de pe Antena 1 a povestit că a avut parte de multe ghinioane, dar a reuşit să termine pe locul 7.