Click! a avut dreptate! Bendeac, noul prezentator de la «X-Factor!»

13_2-col-mihai-bendeac-2-3.jpg

Mihai Bendeac speră ca noul rol să-l vindece de timiditate
Citeste tot despre: 

Antena 1 a confirmat ieri ceea ce Click! a anunţat, în exclusivitate, pe 4 iulie. Mihai Bendeac (35 de ani) va prezenta „X Factor”, în locul cuplului format din matinalii Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Actorul va continua să fie şi jurat la „iUmor”, la acelaşi post TV, dar se va ocupa şi de serialul “Băieţi de oraş”. „Voi încerca, pur și simplu, să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și de timiditate.

13-vedete-facs.jpg

Pe 4 iulie, Click! anunţa mutarea surpriză

Rolul meu este de om”, spune Mihai, care își dorește să îi sprijine pe concurenții “X-Factor” în momentele de mari emoţii, de la audiţii. ”Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție”, a mai spus noul prezentator. Juraţi vor fi tot Horia Brenciu, Carla’s Dreams, Ștefan Bănică şi Delia, iar de azi, 10 iulie, încep audiţiile, care vor avea loc la Palatul Copiilor din București, în perioadele 10-13 iulie, 16-20 iulie şi 23-24 iulie. Câştigătorul din sezonul 7 al emisiunii a fost Jeremy Ragsdale, din echipa lui Horia Brenciu. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1