Claudia Pavel, la detoxifiere. Ce a pățit solista

claudia_foto_marta_popescu.jpg

claudia pavel hit the dancefloor
Claudia Pavel a pregătit multe noutăți muzicale pentru fanii ei în 2017
foto: Marta Popescu

A petrecut o săptămână într-un centru de detoxifiere unde a băut numai sucuri din legume. Solista Claudia Pavel (32 de ani) pune foarte mare preț pe sănătate și a vrut să testeze pe pielea ei beneficiile acestei diete.

„Am băut doar sucuri presate la rece din grâu, ghimbir, sfeclă roșie, morcov și cam tot ce e mai sănătos pe lumea asta. Mi s-a făcut masaj zilnic și am urmat terapii de remodelare corporală”, descrie solista, pe scrut, ce presupune dieta de detoxifiere pe care a testat-o. Claudia și-a lansat recent un jurnal pe Internet, un blog, și povestește acolo aproape zilnic ce noutăți are atât pe plan muzical, cât și personal.

„Știați că în România există o echipă de terapeuți premiată de Dr. Oz, probabil cel mai popular medic din lume? Și că eu am avut ocazia de a mă lăsa pe mâna acestei echip... Am stat toată săptămâna trecută la Centrul de Detox și Wellbeing «Atasagon», din Brașov. A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau pentru mine și pentru familia mea - au venit cu mine atât fiul, cât și sora mea, plus prietena noastră, Adriana. Am stat la hotel Kronwell, unul dintre partenerii Atasagon, și am avut parte de o ședere minunată! Noah s-a bucurat de piscină, de locul de joacă și de munte, timp de o săptămână; iar mami a avut grijă de ea însăși (ca o adevărată familie fericită)”, mai spune Claudia. Întreaga poveste se găsește pe blogul ei.

A slăbit 3 kilograme

claudia pavel medic detoxifiereZoom
Claudia Pavel a fost răsfățata personalului din centrul de detoxifiere
foto: arhiva personală

 

Deși acum spune că se simte minunat, săptămâna de detoxifiere nu a fost deloc ușoară: „În săptămâna aceea am slăbit 3 kg. Alte beneficii: acum dorm mult mai bine, pielea îmi strălucește încă din a doua zi și am renunțat la cafea. Ca o paranteză, în prima zi am fost efectiv în sevraj din cauza lipsei cafelei, cu dureri de cap și senzație de vomă. În ceea ce mă privește, voi continua să mănânc sănătos și să fac sport, pentru că acum îmi este ușor după o săptămână petrecută acolo, sub supravegherea minunatei doamnei doctor Alina Spinean”.

„Hit the Dancefloor”, noul single al cântăreței

Claudia Pavel are planuri mari din punct de vedere muzical. Solista a lansat la 1 Martie un nou single, „Hit the Dancefloor”, care urmează unei serii de trei melodii de dragoste ale Claudiei Pavel, „Don’t Miss Missing You”, „Privilege” și „Deja vu”. În 2017, Claudia Pavel se va implica în mai multe aspecte ale creației muzicale: pe lângă interpretare, se va ocupa de compunerea liniilor melodice și a versurilor unora dintre următoarele sale hit-uri. Următoarea ei piesă, „Touch Me”, produsă de Mihai Ogășanu, un „pop dance foarte actual”, poartă semnătura cântăreței cât privește linia melodică. Piesa va fi lansată în aprilie.

loading...
Loading...

Citește și

 • detoxificare cura organism ceai de papadie trucuri

  Stilul de viaţă din ce în ce mai stresant, alimentaţia haotică, poluarea, odihna insuficientă pot favoriza acumularea toxinelor. De aceea, din când în când, avem nevoie de o cură de eliminare a acestora din corp.

 • claudia pavel noah

  Claudia Pavel (31 de ani), cunoscută și sub pseudonimul „Cream”, s-a războit timp de mai bine de un an cu americanul Jeremy Lewis, pentru custodia copilului lor. În luna martie, judecătorii au decis să plaseze băiețelul în grija mamei.

 • cream piesa broadway teatru elisabeta

  Claudia Pavel, alias Cream, a fost lovită de... febra actoriei. Cântăreaţa nu se lasă de cântat, ci pur şi simplu vrea să îmbine cele două pasiuni ale sale: muzica şi teatrul. Cu alte cuvinte, artista pregăteşte un spectacol inedit de teatru muzical.

 • cream, proces, copil, iubit

  A reuşit! Claudia Pavel, cunoscută sub numele de ”Cream”, a obţinut custodia exclusivă a fiul ei. Judecătorii români au fost de partea cântăreţei şi l-au obligat pe fostul ei iubit, americanul Jeremy Lewis, să-i plătească copilului o pensie de întreţinere.

 • andrfeea marin

  Tortul cu care s-a fotografiat Andreea Marin în ziua de Crăciun și-a pus, se pare, amprenta pe silueta Andreei Marin. Așa se explică de ce vedeta a dat startul unui program de detoxifiere înainte de Sfântul Ion, adică înainte de sfârșitul oficial al perioadei sărbătorilor de iarnă.

 • După perioada Paştelui, în care am mâncat până la refuz ouă, maioneze, prăjituri, friptură şi drob, după un sezon rece în care am consumat mai mult carne şi alimente gătite, tot mai mulţi oameni se gândesc, primăvara, la o cură de detoxifiere.