Claudia Pavel, îndrăgostită? Uite ce piesă romantică a lansat!

tifetz_claudia_pavel.jpg

Claudia Pavel, lansare, Muza ta, melodie noua, Exatlon, Cream, Kanal D, piesa de dragoste
Claudia Pavel a lansat "Muza ta"

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În a treia zi de Paște, Claudia Pavel a lansat o superbă piesă de dragoste, de care fanii s-au îndrăgostit imediat, în nici 24 de ore artista primind sute de mesaje de la adolescenți, și nu numai, care se regăsesc în versurile cântate de ea.

"«Muza ta» este o piesă de dragoste, perfectă pentru această perioadă a anului! Este o melodie sensibilă, de care m-am îndrăgostit la prima audiție. Cu toții am petrecut o primăvară sau o vară cu cineva, la un moment dat, cu care nu ne-a fost dat să rămânem, însă, asta nu înseamnă că nu a fost iubire, ci că pur și simplu atât a fost să fie. «Muza ta» este compusă de Ivan Caragia, care parcă mi-a citit gândurile. Îmi doresc ca această piesă să-i emoționeze pe cei care o ascultă, la fel cum mă emoționează pe mine de fiecare dată când o cânt sau o ascult și să ajungă în inimile cât mai multor persoane”, a declarat Claudia Pavel.

Videoclipul piesei a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni, alături de actorul Cătălin Constantin, la puțin timp după ce Claudia s-a întors din Republica Dominicană, de la "Exatlon". Timpul petrecut departe de casă, în locuri exotice, i-a prins Claudiei de minune, în imaginile surprinse în timpul filmărilor, artista reușind să transmită feminitate, liniște, armonie, iubire.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Claudia Pavel, Cream, Exatlon, culise Exatlon, Kanal D, entorsa, probleme de sanatate, Catalin Cazacu

    Solista, care a părăsit concursul „Exatlon” (Kanal D) la începutul lunii februarie, se resimte și acum în urma experienței din Republica Dominicană. Click! a întâlnit-o miercuri, 14 martie, la un eveniment monden din Centrul Vechi, unde Claudia ne-a povestit lucruri neștiute despre „Exatlon”, dar și detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă după show.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5