Claudia Pavel e la “Fermă”, dar primeşte cadouri acasă de la un bărbat misterios

claudia-pavel-ferma.jpg

claudia pavel la ferma
Claudia Pavel se bate pentru premiul de 50.000 de euro la "Ferma 2019"
foto: Pro TV

Este concurentă în reality show-ul “Ferma”, de la Pro TV, însă admiratorii o caută pe acasă pe Claudia Pavel. Click! a aflat că solista primeşte o dată la câteva zile cadouri la vila sa din Corbeanca, acolo unde locuieşte cu fiul său şi cu sora sa, Paula Pavel.

Din ianuarie, fosta solistă a trupei Candy se află la Văliug, judeţul Caraş-Severin, la filmările pentru “Ferma 2019”, reality-showul de la Pro Tv, care este prezentat de Mihaela Rădulescu şi de Cristian Bozgan. Chiar şi aşa, de pe micul ecran, Claudia Pavel (34 de ani) a stârnit noi pasiuni printre bărbaţi.

Click! a aflat că solista are parte de câteva surprize la casa din Corbeanca, acolo unde o dată la câteva zile un admirator secret, posibil o persoană înstărită, îi trimite zilnic cadouri şi flori. Paula Pavel, sora solistei, are grijă de micile atenţii până când Claudia va reveni acasă.

colaj.jpg

buchete de flori
Claudia Pavel primește buchete superbe de flori la casa din Corbeanca, deși în acest moment ea este la ”Ferma”
foto: arhivă personală

 

“O dată la câteva zile, la uşa surorilor Pavel, de la casa din Corbeanca, vine un curier cu flori şi cu diverse cadouri. Se aude că cel care face aceste cadouri ar fi un afacerist care s-a îndrăgostit de Claudia, văzând-o la «Ferma»”, ne-au spus sursele noastre.

Loading...

Citește și

  • Claudia Pavel sau Cream refuza cu îndârjire reality-show-urile, pe motiv că o ţineau departe de casă, dar şi de fiul ei, Noah (6 ani). Iată că, din 2017, ea a început să accepte ofertele televiziunilor, însă şi-a negociat la sânge preţul participării. Aşa că a plecat în “Ferma” (Pro TV) pe bani frumoşi, ceea ce i-a atras antipatia colegilor, inclusiv a lui Brigitte Năstase. Cele două vedete se vor întâlni la tribunal, după show.

  • claudia paula pavel

    Trecutul nu-i dă pace. Brigitte Năstase a trecut la atac, iar cea pe care a luat-o în vizor la Ferma 2019, emisiune unde bruneta este concurentă, este Claudia Pavel, şi ea aspirantă la marele premiu pus în joc de Pro Tv. Cele două se pare că nu sunt nici pe departe prietene, ci mai degrabă inamice, mărul discordiei fiind un bărbat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1