Claudia Pătrășcanu vrea să-i ”bată” pe Marcel Pavel și Ovidiu Komornic la valsul mirilor

claudia.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu și-a reluat cariera de cântăreață
Foto: arhivă personală

După ani buni de pauză, în care s-a dedicat creșterii copiilor, Claudia Pătrășcanu s-a întors pe scenă. Și nu oricum, ci cu o piesă dedicată mirilor, care are deja succes. Vedeta i-ar putea face invidioși pe Marcel Pavel și Ovidiu Kormonic, considerați corifeii nunților.

La începutul lunii iulie, Claudia Pătrășcanu a revenit pe piața muzicală cu o piesă nouă. Intitulat ”Povestea noastră”, single-ul este dedicat celor care se căsătoresc și beneficiază de un videoclip în care rulează imagini de la luxoasa nuntă pe care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut-o anul trecut.

Piesa se bucură deja de succes. Imediat după lansare, Claudia a fost solicitată să cânte la trei nunți, în Craiova, Giurgiu și Cluj. Cântăreața a publicat fotografii și filmulețe de la nunțile cu pricina pe pagina personală de Facebook, iar cererile au început să curgă pe bandă rulantă. Artista urmează să cânte la Crevedia, București, Slatina, Filiași.

”Viitoarele mirese îmi scriu pe Facebook că mă vor la nunta lor.  Îmi spun că vor să le facă o surpriză mirilor și că au repetat pe piesa asta dansul.  Accept, bineînțeles, și când mă văd că apar acolo cântând live la nunta lor, mirii devin emoționați, chiar plâng.  La un moment dat m-am simțit rău și am sunat mirii să le spun că nu ajung la nuntă, chiar le-am trimis poze cu mine din spital, pe perfuzii. Mi-au spus că este imposibil, că nu pot face petrecerea fără mine și că se vor supăra, așa că a trebuit să merg”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click! Solista se gândește să scoată și o piesă dedicată nașilor.

Cu succesul de care se bucură, solista are toate șansele să-i detroneze pe regii nunților, Marcel Pavel, interpretul piesei ”Frumoasa mea”, și pe Ovidiu Komornic, interpretul melodiei ”Ești mireasa vieții mele”. 

Loading...

Citește și

  • claudia patrascanu

    Claudia Pătăşcanu şi-a mărit familia. Artista a devenit mămică marţi seara (24 ianuarie) mai devreme cu o săptămână decât era programată de medici să nască prin cezariană. Solista a povestit că unul dintre cele mai emoţionante momente a fost când fiuol său cel mare, Gabriel jr, a venit la materinitate să-şi cunoască frăţiorul.

  • claudia patarscanu botez nicolas

    Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău par că ştiu din plin costurile unui eveniment fără cusur. Cei doi şi-au botezat, sâmbătă (22 apirlie) cel de-al doilea copil şi nu au făcut rabat de la nimic. Slujba de creştinare a avut loc la aceeaşi biserică din Bolintin-Vale, unde şi-au botezat şi băiatul cel mare, iar petrecerea a continuat la un restaurant din Herăstrău.