Claudia Pătrășcanu, nașă elegantă pentru fiul Ralucăi Ogică și al lui Adrian Ropotan

claudia_patrascanu.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău și are doi copii
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lucrurile s-au liniștit în familia Claudiei Pătrășcanu. Fosta membră a trupei Exotic, care în urmă cu trei săptămâni, părea că are probleme grave în cuplu, l-a botezat în acest weekend pe băiețelul Ralucăi Ogică și al lui Adrian Ropotan, alături de soțul ei, Gabi Bădălău. Fosta cântăreață a renunțat la cariera artistică și s-a dedicat vieții de familie și celor doi copii.

Claudia Pătrășcanu (38 de ani) l-a creștinat pe Ivan Nicolai, fiul Ralucăi Ogică și al fotbalistului Adrian Ropotan, eveniment pentru care s-a pregătit intens în ultimele zile. Fosta cântăreață a îmbrăcat o rochie lungă, neagră cu buline albe, cu un decolteu amețitor și a asortat ținutei elegante o pereche de sandale cu toc.

botez_claudia_patrascanu.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu, nașă de botez
foto: arhiva personală

 

Cu zâmbetul pe chip, artista a apărut în fotografiile de botez extrem de mulțumită și de linștită, alături de fini, de soț și de copii, semn că tensiunile care există în orice cuplu și despre care artista făcea referire recent într-un mesaj ciudat pe contul ei de Instagram s-au mai domolit. 

Gabi Bădălău, soțul Claudiei, a fost și el la fel de elegant. A purtat un sacou bleu, cămașă albă și cravată, iar cei doi băieți și-au asortat și ei ținutele cu cea a tatălui lor.  

Claudia Pătrășcanu are doi copii cu Gabi Bădălau

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău de Ziua îndrăgostiților, în 2015. Tot atunci, cei doi au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. Un an mai târziu, la sfârșitul lunii mai, cei doi făceau nuntă mare.

Relația lor i-a luat pe mulți prin surprindere, dată fiind diferența de vârstă de șapte ani dintre ei. La numai o lună după ce s-au cunoscut, Claudia a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului. Lucrurile s-au așezat însă neașteptat de frumos, iar în 2017, Claudia și Gabi au devenit părinți pentru a doua oară. Recent, fosta cântăreață declarat că soțul ei și-ar mai dori un copil, o fetiță.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, declara Claudia Pătrășcanu la o emisiune tv.

Raluca Ogică a născut în decembrie 2018

raluca_ogica_adrian_ropotan_copil.jpg

raluca ogica adrian ropotan copil
Raluca și Adrian l-au botezat pe fiul lor
Foto: arhivă personală

 

De când a renunțat la postul de asistentă tv la "Acces Direct", Raluca Ogică s-a concentrat pe viața de familie. Șatena și-a găsit liniștea în brațele fostului dinamovist Adrian Ropotan, cu care s-a căsătorit în iunie 2017, iar în decembrie 2018, cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

Raluca și Adrian sunt de ani buni împreună, chiar dacă nu au fost foarte publici cu relația lor. Cererea în căsătorie a venit în 2016, în timpul unei vacanțe în Santorini, iar nunta a avut loc în iunie 2017, într-un loc feeric din București. Nași le-au fost Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău.

 

Citește și:

 

Claudia Pătraşcanu a slăbit enorm! Are o siluetă de adolescentă

Soțul Claudiei Pătrășcanu mai vrea un copil! «Îmi spune în fiecare zi

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5