Claudia Pătrășcanu: "M-am îngrăşat 20 kg, abia aştept să nasc"

12-13-vedete-1.jpg

Aşa arată Claudia Pătrăşcanu în ultima săptămână de sarcină. Solista şi soţul ei, Gabi Bădălău, mai au un băieţel în vârstă de 2 ani şi două luni

Claudia Pătrăşcanu a început să numere zilele până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil. A mai rămas fix o săptămână până când ea şi Gabi Bădălău îşi vor strânge la piept cel de-al doilea fiu. Nu a fost deloc o sarcină uşoară, căci artista s-a îngrăşat 20 de kilograme şi s-a simţit mult mai rău în comparaţie cu prima experienţă.

Tic-tac, tic-tac, Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) urmează să nască al doilea băieţel săptămâna viitoare, pe 31 ianuarie. Soţul ei, Gabi Bădălău (28 de ani), este nerăbdător să-şi ţină al doilea moştenitor în braţe, iar artista abia aşteaptă să răsufle mai uşurată. La propriu. Şi asta pentru că s-a îngrăşat foarte mult, nici mai mult, nici mai puţin de 20 de kilograme. Se mişcă extrem de greu, în plus, spre deosebire de prima sarcină, aceasta a fost mai delicată, solistei fiindu-i rău în repetate rânduri. 

“Voi naşte la finele acestei luni, tot într-o zi de marţi, aşa cum l-am născut şi pe Gabriel. Abia aştept acest moment, de eliberare, pentru că îmi este foarte dificil, mă mişc din ce în ce mai rău, nu mai pot să dorm deloc. Bebeluşul este un grăsan, are 3,630 de kilograme, atât a indicat ecograful la ultima vizită, şi dă mereu din picioruşe. Eu m-am îngrăşat peste 20 de kilograme, am ajuns la vreo 75, iar în ultimele săptămâni mi s-au umflat foarte tare mâinile şi picioarele. Deocamdată nu-mi mai doresc copii. Mă opresc aici, mai ales că-mi este frică de anestezia de la cezariană. Am vrut doi băieţi, doi mi-a dat Dumnezeu”, a declarat Sexxy-Claudia pentru Click! 

Momentul este aşteptat şi de bunici. Mama Claudiei, dar şi părinţii afaceristului Gabi Bădălău, se pregătesc şi ei de venirea celui de-al doilea nepoţel. Cât despre schimbările pe care le-au făcut Gabi şi Claudia la vila din Bolintin, acestea nu sunt prea mari, întrucât mobilierul bebeluşului este acelaşi. În schimb, au decis numele şi au adus o bonă. 

“Nu am făcut mari schimbări prin casă, în afară de înlocuirea unei draperii şi a unei lenjerii. L-am mutat pe Gabriel în altă cameră, iar mobila lui va rămâne frăţiorului mai mic. Am ales şi numele. Bebele se va numi Nikolas Mihail, adică numele bunicului şi cel al naşului”, ne-a mai spus Claudia Pătrăşcanu. 

 

Jojo, cu un copil pe sanie, cu unul în cărucior

Zoom
Zora şi Achim sunt comorile lui Jojo

Cătălina Grama, alias Jojo (35 ani), a născut pe 10 ianuarie o minune de fetiţă, iar ieri s-a bucurat de o plimbare cu ambii copii. Actriţa şi-a scos bebelușa, pe Zora Maria, la plimbare cu căruciorul, iar pe fiul său, Achim (6 ani și jumătate), la o plimbare cu sania. Probabil iubitul ei, actorul Paul Ipate, a fost cel care a imortalizat momentul. ”Omuleții mei favoriți din întreaga lume! Când totul în jur e iubire, nimic nu mai pare imposibil, nimic nu e mai important și orice s-ar întâmpla, mă simt binecuvântată”, a scris Jojo în dreptul fotografiei pe care a pus-o pe Facebook. 

 

Ce mare a crescut nepoţica lui Victor Socaciu!

Zoom
Iosephina-Teodora a împlinit 4 anişori

Tare mândru trebuie să fie bunicul Victor Socaciu (64 de ani)! Nepoţica lui, Iosephina-Teodora, a împlinit 4 anișori şi a fost sărbătorită ca o prinţesă. Evenimentul a avut loc în weekend, când părinții ei, Tudor Butu și Alessia Ana-Maria Socaciu, i-au organizat o petrecere de zile mari.”De ziua prințesei mele, Iosephina-Teodora, îi dedic acest cântec pe care l-am scris pe versurile marelui Nichita Stănescu și care se numește «Cea mai scumpă»”, a scris cantautorul pe Facebook. Ana-Maria este fiica cea mică a cantautorului, care îi mai are pe Iulia şi pe Victoraş. (Tatiana Solomon)

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • claudia patrascanu 9 luni gravida insarcinata baietel

  Mult a fost, puţin a rămas! Claudia Pătrăşcanu a intrat în a 9 lună de sarcină şi s epregăteşte să aducă pe lume cel de-al doilea băieţel al ei. Artista şi-a pregătit bagajul pentru maternitate, căci peste aproape o săptămână, dacp bebeluşul respectă termenul, va merge la spital să-l cunoască.

 • claudia patrascanu

  Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău, urmează să devină părinți pentru a doua oară, în aproximativ două luni. Vedeta este nerăbdătoare să-i aducă micuțului Gabriel Alexandru un frățior.

 • claudia patrascanu sarcina al doilea baietel

  Claudia Pătrăşcanu a depăşit perioada grea! Însărcinată cu al doilea copil, cântăreaţa a făcut mărturisiri despre cum se simte înainte cu trei luni de a aduce pe lume copilul ei şi al lui Gabi Bădălău. A împlinit, vineri (7 octombrie), 36 de ani şi cu această ocazie şi-a etalat mândră burtica de gravidă, care a început să i se contureze bine.

 • claudia patrascanu baiat

  Claudia Pătrășcanu, solista însărcinată pentru a doua oară, a scos cel mai de suflet videoclip din carieră. "Povestea noastră" este o piesă cu totul specială pentru brunetă.