Claudia Daniela Nacu din Trio Expres a murit la 58 de ani. Carmen Harra: «O colegă și prietenă de suflet»

trio-expres-daniela-nacu.jpg

trio expres
Claudia Daniela Nacu, alături de Carmen Harra și Aida Pentzer Pânzaru, în trupa Trio Expres
foto: copertă Electrecord

Carmen Harra este în doliu! Fosta ei colegă din trupa Trio Expres, Claudia Daniela Nacu, a murit la numai 58 de ani. Daniela locuia de mai mult timp în Amsterdam, Olanda, iar moartea ei nu are nicio legătură cu pandemia de coronavirus.

Claudia Daniela Nacu, una dintre cele trei tinere frumoase și talentate care alcătuiau Trio Expres, o trupă de succes în anii ’80, a murit. Carmen Harra, fosta ei colegă de trupă, a făcut public decesul Danielei, subliniind că moartea acesteia nu are nicio legătură cu pandemia de coronavirus.

daniela-nacu.jpg

claudia daniela nacu
Claudia Daniela Nacu a murit la vârsta de 58 de ani

 

"Vineri, 31 Iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colegă și prietenă de suflet din fosta trupă muzicală Trio Expres, s-a stins în Amsterdam (Olanda), din cauze naturale (fără nicio legătură cu pandemia de Coronavirus), la doar 58 de ani.

A fost o cântăreață și o compozitoare excepțională alături de care am lansat în anii ‘80 primul album muzical produs de Electrecord în limba engleză, disc de mare succes vândut în Europa, SUA și Canada. A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită și o prietenă apropiată”, a scris Carmen Harra pe contul personal de Facebook.

Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage pentru Daniela. Când spui Trio Expres, spui și Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc nespus și de care mă leagă o prietenie deosebită. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Daniela, te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine!", a adăugat Harra. 

Citește și:

Fiica lui Carmen Harra: "Mama mea a fost Britney Spears a Europei"

Carmen Harra şi-a reîntâlnit la "Răi da' buni" colegele din Trio Expres

Loading...

Citește și

  • carmen harra sot pierdere cancer plamani

    Celebra prezicătoare Carmen Harra ştie să se vândă. Scriitoarea, care locuieşte peste Ocean şi le-a prezis viitorul unor vedete de talie internaţională, anunţă în această perioadă adevărate promoţii pentru cei interesaţi să apeleze la serviciile ei. Clarvăzătoarea încasează 75 de dolari pentru o "consultaţie" de zece minute, dar preţul este mult mai accesibil dacă persoana care vrea să afle detalii cere o întâlnire mai lungă.

  • Clarvăzătoarea Carmen Harra, în vârstă de 63 de ani, a vorbit deschis despre faptul că și-ar dori să fie din nou părinte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1