INTERVIU Mirela Vaida: «În clasa a 11-a cântam la nunţi. Câştigam cât mama într-o lună»

vaida_1_mare_copy.jpg

Mirela Vaida ne-a dezvăluit cum a făcut primii bani, cum se filmează acum în televiziune şi ce programe de Revelion ne aşteaptă la Antena 1

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, Mirela Vaida, 38 de ani, îşi trăieşte viaţa pe bandă rulantă. A sărbătorit deja trei Revelioane la filmările pentru Sărbători, iar acasă nu are timp prea mult pentru ea, deoarece găteşte zilnic şi se ocupă de educaţia celor trei copii ai săi. Cum face faţă tuturor provocărilor din viaţa sa, vedeta ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

  • Mirela, cum eşti acum? Ai filmat pentru Revelionul de la Antenă. Cum a fost? La ce să se aştepte telespectatorii tăi fideli?

Am filmat pentru Revelionul de la Antena 1, am filmat şi pentru un Revelion la Antena Stars, care începe după miezul nopţii, şi am filmat şi ediţia specială din 31 decembrie a emisiunii Acces Direct. Practic, eu am sărbătorit deja de vreo trei ori trecerea în noul an.

Le spun telespectatorilor să se aştepte la ce facem noi în fiecare an, adică aducem cele mai îndrăgite vedete, facem tot felul de giumbuşlucuri, ne distrăm. 

  • A fost cu distanţare socială? Nu sunt ciudate aceste restricţii la filmări?

Absolut! Şi la acestea, ca de altfel la toate filmările de acum, am respectat şi respectăm normele de siguranţă. Spre deosebire de alte revelioane, am filmat cu mai puţini invitaţi.

3-gradina_copy.jpg

De când e pandemie, nu mai are ajutor în casă și-n bucătărie. Face totul singură

Dacă altă dată aveam zeci şi zeci de vedete în platou, în acest an am avut să zicem undeva la 10-12 invitaţi, uneori nici nu am filmat împreună, ci în grupuleţe de 2-3, tocmai din acest motiv. Ne-a ajutat Dumnezeu şi am reuşit să filmăm şi aceste ediţii speciale.

  • Îţi mai aduci aminte primul tău job?

Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavric la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu.

  • Cât de tare te sperie coronavirusul? De câte ori ţi-ai făcut testul? 

Mă sperie coronavirusul, aşa cum sperie pe toată lumea, dar nu duc lucrurile la extrem şi nu am devenit nici paranoică, nici exagerat de speriată. Mi-am făcut testul de câte ori a fost nevoie atunci când cineva din jurul nostru se îmbolnăvea, ca să fim siguri că nu ne-am infectat. 

  • Cum te descurci cu 3 copii acasă? 

Copiii sunt fericiţi că stăm acasă şi suntem cu ei, îşi fac de cap, cumva nu mai sunt supuşi la un program mai riguros, cum se întâmpla când erau la gradiniţă.

4-la_buctarie_copy.jpg

De când e pandemie, nu mai are ajutor în casă și-n bucătărie. Face totul singură

Acum mai stau câte puţin la tabletă, mai ieşim în curte, au jucării cu duiumul, dar e greu cu toţi trei acasă. A zis cineva o vorbă foarte mare, „acum a venit momentul să trăiţi cu ceea ce aţi educat!”. Mi-am dat seama astfel că dacă ne plângem de copiii noştri, avem nişte probleme care ne sunt nouă imputabile şi nu lor şi cred că acum avem timpul şi ocazia să le remediem şi asta încerc să fac în fiecare zi. Să vorbim mai mult cu ei, să nu îi mai alintăm atât de mult, să îi responsabilizăm mai mult. 

  • Cât de mult te-ai schimbat, ca soţie, de când ai 3 copii?

O, radical. Înainte nu prea ştiam să fac nimic, sau mai bine spus ştiam, dar nu făceam. Mi-era poate mai uşor să merg cu soţul meu la restaurant, să mâncăm în oraş, mi-era mai uşor să pun repede nişte paste sau ceva în cuptor să se facă singur, să nu mă doară capul. Acum e ziua şi felul de mâncare.

5-nemachiata_copy.jpg

Pe vlogul ei, Mirela se filmează naturală 100%

Eu trebuie să gătesc continuu, 2-3 feluri de mâncare pe zi şi niciodată aceleaşi a doua zi. 

  • La ce tabieturi nu ai renunţat deloc de când eşti mămică?

Nu mai am tabieturi, nu mai am timp să ies pe nicăieri, oricum nu aş fi ieşit în perioada asta. Dar nu mai există să zicem timp să te uiţi la un film cap-coadă seara, să am timp să fac o baie cu spumă. Voi reveni eu şi la tabieturi la un moment dat.

  • Cum e Mirela Vaida în spatele camerelor de luat vederi? 

Păi, Mirela Vaida în spatele camerelor de luat vederi este cea pe care o puteţi vedea pe YouTube. Am un canal de YouTube, în care fac tot felul de vloguri despre viaţa de familie.

2-familia_copy.jpg

Vedeta Antena 1 are 3 copii: Carla, Vladimir și Tudor

Gătim împreună, ne jucăm împreună, mâncăm, avem tot felul de activităţi pe care le putem face acasă. Nemachiată, îmbrăcată de casă, exact cum sunt în acel moment, cu copiii plângăcioşi, mofturoşi sau bucuroşi, exact cum au ei dispoziţia în acel moment; practic viaţa mea needitată e pe YouTube.

Citește și:

Mirela Vaida despre viața în izolare: «Gătim patru oale de mâncare o dată la două zile»

Mirela Vaida, 10 ani de căsnicie. A fost o mireasă atipică, dar superbă. Poza care i-a lasat mască pe fani

 

Loading...