Roxana Ciuhulescu a revenit pe teren la 41 de ani. Catchball-ul este noua ei pasiune

6-7-vedete-12.jpg

Roxana se distrează la meciuri

Este pasionată de sport şi îl practică cu regularitate însă, de câteva luni, Roxana Ciuhulescu (41 de ani), fostă jucătoare de handbal, a încercat ceva nou. Se numeşte catchball şi este un sport asemănător voleiului, însă la catchball mingea este prinsă şi aruncată.

Fosta prezentatoare de la PRO TV a fost încântată şi a acceptat să se înscrie în echipă.  ”Echipa a fost formată în vara lui 2019 şi este cea mai nouă echipa dă catchball din România. Echipa «BumBumTunari» se datorează antrenoarei de volei Laura Ionescu care, prin antrenamentele de volei copii, a reuşit să «racoleze» mămici, fost sportive de performanţă. Întâi a început cu mine, care doream să nu stau pe loc două ore cât dura antrenamentul de volei al fetiţei mele, ci să particip activ. Simţeam nevoia de mişcare alături de ea şi, mai mult decât atât, îmi place voleiul. Ulterior au mai apărut încă două mămici la antrenamentul copiilor. Într-o zi, Laura ne-a propus să formăm o echipă de catchball. Nu ştiam ce sport este, dar am aflat destul de repede. După primul antrenament, am avut şi primul meci pe care l-am pierdut cu brio”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu, amuzată de situaţie. Echipa de catchball este formată din 11 jucătoare, cea mai tânără are 23 ani, iar cea mai vârstnică are 47 ani. Toate sunt foste jucătoare de handbal, volei, baschet, karate, fotbal, dar şi atletism.

Loading...

Citește și

  • roxana ciuhulescu

    Emoţii duble pentru Roxana Ciuhulescu! Duminică, vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă şi îşi botează băieţelul pe care îl are din relaţia cu noul ei soţ, Silviu Bulugioiu. Pentru această zi specială, fosta prezentatoare tv a petrecut ore întregi la coafor, de unde a ieşit cu părul mai lung, vopsit în nuanţe de blond şi gri şi prins într-un coc sofisticat de mireasă.

  • Roxana Ciuhulescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, devenind mămică pentru a doua oară. După divorțul de Mihai Ivănescu, primul său soț, aceasta a mai dat o șansă iubirii și s-a recăsătorit cu Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, cei doi urmând să organizeze și ceremonia religioasă în data de 7 octombrie. Invitată în cadrul unei emisiuni, vedeta a evidențiat diferențele pe care le-a sesizat între cele două mariaje.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1