Ciro e foc şi pară: "Antonia îi vorbeşte Mayei despre Velea"

ciro-castellano.jpg

ciro-castellano
Ciro Castellano e tatăl lui Vincenzo

Războiul din Antonia şi familia Castellano nu pare a avea final, iar lucrurile s-au înrăutăţit din momentul în care solista a anunţat că este gravidă cu Alex Velea, bărbatul despre care s-a spus că i-a stricat căsnicia cu Vincenzo.

Cei doi soţi se află în proces de divorţ, dar şi de custodie, pentru micuţa Maya, în vârstă de patru ani. Ciro Castellano, socrul Antoniei, s-a declarat nemulţumit de întreaga situaţie de mai multe ori şi consideră că Maya ar trebui să rămână în Italia, unde locuieşte cu bunicii ei. Mai mult, acum Ciro este de-a dreptul revoltat pentru că Antonia i-a povestit Mayei despre Alex Velea, iar fetiţa a început să le spună şi altora despre iubitul mamei sale. 

antonia-mayaZoom
Antonia îi da face un frăţior sau o surioară fetiţei ei, spre sfârşitul anului

"Ea a plecat de acasă, ea a băgat divorţ, ea face copil cu altcineva, ea a făcut tot. Ea a complicat situaţia şi a vrut mai multă publicitate. Copilul nu are cum să fie un Castellano pentru că acel copil e şi bronzat. Noi o respectăm pentru că este mama Mayei. O rog pe această doamnă să ne respecte pe noi. Ea poate foarte uşor să meargă la notar şi să rezolve situaţia. Problema mea este că a început să vorbească lucruri nasoale şi cu copilul. După ziua Mayei, la patru ani, cea mică spunea că mama are un băiat bun, altul decât tata. Nu se poate aşa ceva ca Antonia să îi vorbească fetiţei despre iubitul ei", a spus Ciro Castellano, la Agentul Vip.

loading...

Citește și