Nicole Cherry se pregătește de nuntă. Poza care i-a trădat planurile

ciresica_1_site.jpg

Cu Florin Popa, viitorul soț

După ce s-a despărțit de fostul iubit, care a înșelat-o, solista Nicole Cherry (21 de ani) nu și-a plâns prea mult de milă. Din contră, destinul i-a surâs superbei artiste și i l-a scos în cale pe Florin Popa.

Un tânăr chipeș, mai mare decât ea cu opt ani, și cu gânduri serioase. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, s-au mutat împreună și deja vorbesc despre nuntă. Zilele trecute, Nicole Cherry sau "Cireșica", așa cum este alintată în breaslă, a postat o fotografie pe Instagram cu verighete din aur alb, cu diamante. A fost întrebată de către fani dacă a zis "DA", însă simpatica solistă a păstrat tăcerea, pentru a mări suspansul. Surse din preajma vedetei spun că cei doi plănuiesc o nuntă frumoasă anul viitor, mai ales că au primit binecuvântarea părinților. După cum se știe, tatăl ei a însoțit-o peste tot, de la debutul ei muzical, fiind un real protector, așa că și cuvântul lui a contat enorm.

nicole.png

Nicole Cherry a pus pe Instagram o poză cu verighete de lux

Nicole şi-a cunoscut şi viitorii socri. Mai mult, şi Florin a intrat în graţiile părinţilor lui Nicole Cherry. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", ne-a mai spus Nicole.Nicole Cherry şi-a revenit miraculos după decepţia amoroasă suferită în aprilie 2018. Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

 

Citește și:

Nicole Cherry s-a transformat într-o adevărată bombă-sexy! Orele petrecute la sală dau roade

Ce spune Nicole Cherry despre noul iubit. Este afacerist și mai mare cu 8 ani decât ea

Loading...
 
 

Citește și

  • nicole cherry florin popa iubit

    A fost înșelată cu cea mai bună prietenă! Cine ar mai fi putut crede în dragoste după o astfel de dezamăgire? Nicole Cherry nu şi-a pierdut însă speranţa! Şi bine a făcut! Cântăreaţa simte din nou fiorii dragostei mai abitir ca niciodată. Ne-a vorbit despre bărbatul vieţii ei, alături de care are planuri mari.

  • Cântă, dansează şi joacă în filme şi seriale. Şi-au dorit să devină vedete şi le-a reuşit, însă pentru visele lor au renunţat la copilărie şi au făcut sacrificii. Nicole Cherry, Cristina Ciobănaşu, Bianca Neagu, Monica Odagiu, Andrada Popa şi Bogdan Iancu sunt doar câteva exemple de adolescenţi vedete.