Circ în toată legea! Gheorghe Turda și fosta iubită se atacă fără mănuși

turda_si_lucia_lazar.jpg

În urmă cu cinci ani, când au decis să se mute împreună la Bucureşti, Lucia şi-a vândut casa din Târgu Mureş

Gheorghe Turda și Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș, s-au despărțit în urmă cu puțin timp, dar continuă să se înțepe prin mesaje difuzate pe rețelele de socializare. Femeia spune că este nevoită să-și schimbe numărul de telefon, solistul răspunde că fosta iubită este cea care îl asaltează cu mesaje.

Gheorghe Turda (68 ani) și Lucia Lazăr (54 de ani) s-au despărțit după o relație de cinci ani, dar continuă să-și trimite săgeți otrăvite, în mediul virtual. Cea care a declanșat atacul a fost Lucia. Mama vedetei Alina Pușcaș și-a anunțat prietenii virtuali că a fost nevoită să-și schimbe numărul de telefon, lăsând să se înțeleagă că este hărțuită de fostul iubit.

„Din motive pe care le bănuiți, am fost nevoită să-mi schimb numerele de telefon... Am să vi le comunic în curând pe cele noi, la fiecare în parte, celor care le aveați pe cele vechi”, a scris Lucia. Anunțul a venit la scurt timp după ce Lucia se referise la fostul ei partener de viață ca la ”un ciot”, ceea ce l-a înfuriat peste măsură pe Gheorghe Turda.

„Am pășit mai departe în viață, nu căzusem, doar mă împiedicasem nițel de un ciot... am trecut peste el cu capul sus și mai hotărâtă și pot spune cu tărie: Viața-i frumoasă și merită / trebuie să ne bucurăm de ea, de fiecare clipă!”, le-a transmis Lucia Lazăr prietenilor ei virtuali.

Replica interpretului de muzică populară nu a întârziat să apară. Turda a spus că, dimpotrivă, cea care îl asaltează cu mesaje după despărțire este tocmai fosta lui iubită. Mai mult, solistul de muzică populară a lăsat să se înțeleagă că mama Alinei Pușcaș a avut mai mulți amanți după despărțirea de tatăl vedete.

Lucia Lazăr a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Gheorghe Turda

Lucia Lazăr n-a mai suportat să locuiască sub acelaşi acoperiş cu logodnicul ei, Gheorghe Turda, astfel că, la începutul lunii august, femeia a anunţat despărţirea printr-o postare pe Facebook: ”Vine o vreme când trebuie să pui punct şi să o iei de la capăt. Nu poţi ştii sigur ce va fi mâine, dar cu siguranţă, mai bine decât azi. Există momente când dai mult şi primeşti foarte puţin. Simt o eliberare din ceva care mă sufoca, ceva în care mă simţeam prinsă ca într-o capcană, ceva din care nu prea puteam ieşi”. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1