Cine vor fi colege cu Ramona Bădescu și Lidia Buble la „Te cunosc de undeva”

Grila de toamnă se apropie cu paşi repezi, iar Antena 1 a anunţat cine sunt vedetele feminine care vor participa la cel de-al 12-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Click! a anunţat deja, în exclusivitate, că Ramona Bădescu şi Lidia Buble fac parte din echipă şi iată că acum vă spunem cine sunt colegele lor!

Alături de Ramona Bădescu şi Lidia Buble din cel de-al 12 lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” mai fac parte şi Adriana Trandafir, Anisia Gafton și Julie Mayaya, una dintre câştigătoarele de la “Vocea României”.

Dacă pentru Lidia Buble este a doua oară când apare în emsiune, Adriana Trandafir, Ramona Bădescu, Julie Mayaya şi Anisia Gafton sunt la debut!

adriana_trandafir.png

Adriana Trandafir recunoaşte că a mai fost ofertată să vină în emisiune
Foto: Antena 1

Actriţa Adriana Trandafir, pe care o veţi putea vedea şi la emisiunea “Aventură cu patru stele”, spune că a mai fost solicitatată să apară în emisiune. „Recunosc că, de multă vreme, am fost curtată să particip la această "haiducie" și am refuzat mereu, pentru că nu am avut curajul și nici timpul necesar. Din fotoliul telespectatorului, "Te cunosc de undeva!" e o emisiune de divertisment spumoasă, amuzantă și plină de neprevăzut, cu invitaţi foarte talentaţi, speciali, care surprind mereu, dar știam cât de greu este și, mai ales, câtă muncă se află în spatele acestei emisiuni, atât din partea invitaţilor, cât și a echipei de realizatori. Se pare însă că lucrurile vin și se întâmplă atunci când trebuie și, mai ales, când le vine rândul. Participând la o altă emisiune de divertisment aici, la Antena 1, am avut o întâlnire cu toţi cei răspunzători de bunul mers al acestei emisiuni, cea mai longevivă dintre toate ţările în care s-a făcut până acum și, cu argumente foarte bine susţinute, m-au convins să spun da, să scap de toate fricile, complexele, îndoielile, neputințele și nesiguranţele mele care erau pe bună dreptate întemeiate, mai ales că sunt decana de vârstă a tuturor invitaţilor, din ediţiile de până acum", marturisește cunoscuta actriță Adriana Trandafir.

ramona_badescu.png

Pentru Ramona Bădescu emisiunea este ca o “ispită”
Foto: Antena 1

“Această “emisiune-ispită” mi-a intrat prima dată la suflet acum trei ani de zile, ca un ghimpișor. De-a lungul timpului, revenea din ce în ce mai puternică “ispita”, până când am hotărât să intru în acest “joc” dificil. Am o oarecare teamă că nu voi fi la nivelul așteptărilor, dar sunt sigură că o s-o depășesc”, mai spune şi interpreta și actrița Ramona Bădescu.

anisia_gafton.png

Anisiei Gafton nu îi este frică de nimic
Foto: Antena 1

Anisia Gafton și-a dorit să vină la “Te cunosc de undeva!” pentru că, spune ea, „îmi place foarte mult emisiunea și pentru că, da, pot să imit”. Nu-i este frică de nimic și și-a făcut deja o listă cu personajele care speră să-i pice la ruletă. “Mi-ar plăcea să le imit pe Maria Tănase, Mădălina Manole, Marilyn Monroe, Sofia Vicoveanca, Duffy, Ruby, Bonnie Tayler sau Marina Voica. De asemenea, mă bucur că echipa este foarte unită și frumoasă, iar concurenții foarte prietenoși. Practic mergi acolo ca în vacanță, să te distrezi. Sunt fericită și cred că am avut noroc să fac parte din echipa aceasta”, mai spune actrița de stand-up comedy.

julie_mayaya.png

Julie Mayayay consideră o provocare acest show
Foto: Antena 1

Julie Mayaya consideră o provocare venirea ei la “Te cunosc de undeva!. “Sunt convinsă că va fi o experiență care-mi va testa limitele și din care voi avea foarte multe de învățat. Mă sperie însă faptul că în anumite situații voi fi nevoită să port lentile de contact. Asta pentru că nu am mai purtat niciodată și stiu că am ochii sensibili. Mă mai sperie si faptul că trebuie să renunț la unghiile mele lungi și îndrăznețe și, nu în ultimul rând, faptul că părul meu afro reprezintă o adevărată provocare pentru stiliști”, spune solista cu origini congoleze.

_dsc5358.jpg

lidia buble
Lidia Buble participă pentru a doua oară la emisiune
foto: Antena 1

 

La rândul ei, Lidia Buble, aflată la a doua sa participare la “Te cunosc de undeva!”, mărturisește  că și-a dorit mult să revină pe scena transforming show-ului. “Prima mea participare m-a maturizat foarte mult artistic, mi-a dat o mare încredere în mine, de la o ediție la alta. Cred că, de data asta, voi da și mai mult din mine și voi fi o "Wonder Woman", pe scenă. Am mari emoții și sunt foarte nerăbdătoare să începem noul sezon”, spune Lidia Buble.

Loading...
 
 

Citește și