Cine va prezenta al treilea sezon «Bravo, ai stil!»

juriul.jpg

juriul bravo ai stil
Juriul de la "Bravo, ai stil!"
Foto: Instagram

După două sezoane încununate de succes, emisiunea "Bravo, ai stil!" se întoarce din această toamnă. Preselecțiile sunt în toi, iar fanii show-ului așteaptă cu nerăbdare să vadă care vor fi concurentele care se vor lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Primul sezon și mare parte din cel de-al doilea au avut-o la cârmă pe Ilinca Vandici. Aceasta a fost alături de fetele din competiție și de telespectatori mare parte din perioada în care a fost însărcinată și a rezistat cu stoicism orelor istovitoare de filmare petrecute pe tocuri înalte. Când a decis că este momentul să aștepte în liniște venirea pe lume a băiețelului său, locul Ilincăi a fost luat de Andreea Bănică. Solista a dus la bun sfârșit emisiunea și a prezentat finala în care Marisa Paloma a fost desemnată marea câștigătoare.

ilinca vandiciZoom
Ilinca Vandici revine la "Bravo, ai stil!"
Foto: Facebook

 

Mulți dintre fanii emisiunii nu s-au putut obișnui cu schimbarea de prezentatoare, așa că, spre fericirea lor, în sezonul trei revine Ilinca Vandici. Aceasta s-a recuperat rapid după naștere și este pregătită să înceapă din nou munca.

Ilinca Vandici a născut un băiețel în 23 iulie, prin cezariană, primul său copil și al soțului său, Andrei Neacșu.

 

loading...

Citește și

  • andreea banica bravo ai stil gafe

    Viaţa în televiziune nu este uşoară pentru Andreea Bănică. Artista care a înlocuit-o pe Ilinca Vandici la emisiunea "Bravo, ai stil!" de la Kanal d a recunoscut după două săptămâni de când la află la cârma show-ului că încă mai face "boacăne" peste care încearcă să treacă elegant.

  • ilinca vandici

    De când micuțul Zian a apărut în viața lor, Ilinca Vandici și soțul ei au cea mai frumoasă perioadă din viața lor. La două săptămâni după ce a născut, Ilinca are o siluetă de invidiat și încă este copleșită de bucuria de a fi mămică.

  • andreea banica

    Andreea Bănică pare să fi reușit imposibilul la Kanal D. Solista i-a luat locul Ilincăi Vandici la cârma emisiunii ”Bravo, ai stil!, iar rezultatul a fost peste așteptări. Fanii au lăudat-o la scenă deschisă după fiecare ediție, însă finala show-ului a adus și câteva critici dure.

  • Marisa Paloma câştigat, sâmbătă, finala emisiunii "Bravo, ai stil", învingându-le, în finală, pe Andreea şi Adela. Aşadar, Marisa a primit titlul de "Cea mai stilată femeie din România" din partea unui juriu format din Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu, dar s-a ales şi cu un cec de 100.000 de lei şi cu şansa de a lucra în televiziune. Nici Adela nu a plecat cumâna goală, ea alegându-se cu un autoturism de mii de euro.