Cine sunt semifinaliştii de la Ferma Vedetelor! Concurenţii se luptă pentru 50.000 de euro

ferma_vedetelor_2.jpg

ferma vedetelor semifinalisti
Semifinaliştii vor trece prin probe solicitante
foto: Pro Tv

Reality-show-ul de la Pro Tv se apropie de final. Semifinaliştii de la Ferma Vedetelor, care au renunţat la luxul de acasă şi au ajuns atât de aproape de actul final, mai au de trecut un hop până la premiul de 50.000 de euro, pus la bătaie de producători. Miercuri seară, cinci concurenţi, se vor întrece în semifinală şi a venit momentul să-i cunoaştem.

5 seminfinaliști se vor lupta marţi seară pentru un loc în marea finală Ferma Vedetelor. Fanii emisiunii de la PRO TV vor fi martorii unei semifinale de foc. În joc sunt pregătiţi să intre Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban, Cosmin Natanticu, Tania Popa și Vladimir Drăghia. Ei sunt semifinaliştii de la Ferma Vedetelor, care vor trece prin probe grele pentru a câștiga un loc în marea finală de joi seară, de la ora 21:30, alături de Cătălin Neamțu.  

Semifinaliştii de la Ferma Vedetelor vor fi supuşi unor probe de foc

După ce au stat atât de mult timp izolați, au muncit, au trăit în condiții grele, acum a venit momentul în care trebuie să lupte pentru a face următorul pas către marele premiu și titlul de fermierul anului.

ferma_vedetelor_4.jpg

semifinala ferma vedetelor premiu 50.000 de euro
Cinci concurenţi se întrec pentru a ajunge în actul final
foto: Pro Tv

Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban și Cosmin Natanticu au pus bazele fermei încă din prima clipă, iar Tania Popa și Vladimir Drăghia sunt concurenții intrați în a doua jumătate a show-ului, dar care au reușit să rămână în competiție. Cei doi au demonstrat că merită un loc în semifinală prin multă muncă.

Seminifinala va avea cinci probe grele, care le vor testa toate abilitățile concurenților dobândite în perioada petrecută în fermă. Astfel, eliminările se vor face în cascadă, după fiecare probă cineva va părăsi competiția. Ultimii doi concurenți rămași se vor lupta în două probe de duel pentru locul din finală alături de Cătălin Neamțu. 

Loading...

Citește și

  • 12 vedete au intrat în “Ferma vedetelor”, o clădire dezafectată din apropierea Sibiului, în cel de-al treilea sezon al emisiunii, prezentat de Monica Bârlădeanu, la Pro TV. Puşi la treabă de Nea Raţă, cele 12 vedete au muncit pe rupte pentru că nu au avut întotdeauna mâncare destulă pentru toţi. Astfel că în cele trei luni petrecute departe de civilizaţie, cei 12 au pierdut în total 100 de kilograme.

  • Cristi Mitrea, Rona Hartner, Daniel Iordăchioaie, Majda Aboulumosha, Ferma vedetelor, accidentari, spital

    Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului „Ferma vedetelor”, de la PRO TV, le dă bătăi de cap concurenţilor, care se accidentează pe bandă rulantă. Majda Aboulumosha, Cristi Mitrea sau Daniel Iordăchioaie au avut cel mai mult de suferit.

  • vladimir draghia

    Fostul actor din „Narcisa sălbatică” s-a abonat la reality-show-uri, în care îşi demonstrează abilităţile sportive. Vladimir Drăghia poate fi văzut acum la Kanal D, în „Exatlon”, unde face parte din echipa „Faimoşilor”, însă în curând îl vei vedea şi la PRO TV, la „Ferma Vedetelor”, emisiune filmată în primăvara anului trecut.

  • nea rata, vacanta, dubai, familie, ferma vedetelor

    Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului „Ferma vedetelor” (PRO TV) a debutat pe micile ecrane, marţi, 13 februarie, de la ora 20.00. Nea Raţă e din nou zbir în show-ul cu vedete, pe care le pune la muncă şi cărora le dă mâncare cu porţia. Ei bine, în timp ce telespectatorii îl văd la treabă, în ferma de lângă Sibiu, nea Raţă se află cu soţia sa, Elena, în Dubai, unde cheltuieşte ca un adevărat şeic.