Cine sunt noile concurente «Bravo, ai stil!». Sezonul al doilea a început în forță

bravo_ai_stil_sezonul_2.jpg

bravo stil sezonul 2
Sezonul 2 „Bravo, ai stil!” a început luni, 23 ianuarie
foto: Bravo, ai stil!

Pentru că primul sezon a avut un real succes, show-ul „Bravo, ai stil!” a revenit cu o nouă ediție, luni, 23 ianuarie.

În prima emisiune a celui de-al doilea sezon la „Bravo, ai stil!”, jurații au făcut cunoștință cu noile concurente.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Letiția

letitia_bravo_ai_stil.jpg

letitia
Letiția (30 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Prima concurentă care a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” în cel de-al doilea sezon a fost Letiția (30 de ani), din Târgoviște. Din păcate, jurații au considerat că a pășit cu stângul în această ediție. „Nu ai o ținută potrivită”, i-a spus Iulia Albu. Letiția nu a primit niciun calificativ pozitiv.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Marisa

marisa_bravo_ai_stil.jpg

marisa bravo ai stil
Marisa (20 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

A doua concurentă a sezonului doi la „Bravo, ai stil!” este Marisa (20 de ani), din Slatina. Marisa a primit prima steluță din acest sezon, deși Iulia Albu nu i-a dat un calificativ pozitiv.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Iulia

iulia_bravo_ai_stil.jpg

iulia bravo ai stil
Iulia (27 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Iulia are 27 de ani și este din Fălticeni. Este vegană, iar în prima ediție a încercat să impresioneze cu un look natural, cu machiaj ușor, și nu prea încărcat. Dintre jurați, numai Iulia Albu i-a spus „Bravo, ai stil!”.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Adela

adela_bravo_ai_stil.jpg

adela bravo ai stil
Adela (26 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Adela are 26 de ani și este din Craiova. I-a impresionat pe toți jurații cu ținuta ei, dar și cu vocea, după ce a interpretat câteva strofe dintr-o melodie aleasă de ea. 

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Denisa

denisa_bravo_ai_stil.jpg

denisa bravo ai stil
Denisa (18 ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Denisa are 18 ani, este din Vădăstra, județul Olt și este cea mai tânără concurentă din competiție. Deși accesoriul de pe cap nu a fost apreciat de jurați, Denisa a primit trei calificative pozitive.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Iuliana

iuliana_bravo_ai_stil.jpg

iuliana bravo ai stil
Iuliana (38 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Următoarea concurentă din sezonul doi la „Bravo, ai stil!” este Iuliana (38 de ani), din Iași. Numai Raluca a apreciat ținuta ei din prima ediție a concursului.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Dănuța

danuta_bravo_ai_stil.jpg

danuta bravo ai stil
Dănuța (31 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Dănuța (31 de ani) locuiește în Anglia și a vrut să impresioneze cu o ținută din viitor. Cu toate acestea, singura care i-a dat calificativul „Bravo, ai stil!” a fost Raluca Bădulescu. 

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Silvia

silvia_bravo_ai_stil.jpg

silvia bravo ai stil
Silvia (27 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Silvia are 27 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. A reușit să-i impresioneze pe toți jurații cu ținuta ei, aleasă pentru o petrecere numită „Shine bright”. Și Iulia, și Raluca și Maurice au felicitat-o pentru alegere.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Laura

laura_bravo_ai_stil.jpg

laura bravo ai stil
Laura (31 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Laura are 31 de ani și este din București. Este hairstylist, dar a dovedit că le are și cu stilul vestimentar, primind trei calificative pozitive din partea juraților.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Andreea

andreea_bravo_ai_stil.jpg

andreea
Andreea (23 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Următoarea concurentă din al doilea sezon la „Bravo, ai stil!” este Andreea. Are 23 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. Spune că își dorește o carieră în modă, însă Iulia Albu i-a desființat ținuta.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Ana-Maria

ana-maria_bravo_ai_stil.jpg

ana-maria bravo ai stil
Ana-Maria (24 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Ana-Maria are 24 de ani, este din Giurgiu și își dorește să își deschidă un atelier de croitorie. În prima ediție la „Bravo, ai stil!”, a avut o ținută ieșită din comun, la care a asortat o perucă. Iulia Albu s-a declarat mulțumită de alegerea concurentei.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Angela

angela_bravo_ai_stil.jpg

angela bravo ai stil
Angela (25 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Angela are 25 de ani și este din Chișinău. A studiat la Institutul de Modă Burgo Pattern Making, însă Iulia nu s-a declarat impresionată: „Dacă ai studiat tipar, ma gandeam ca poti sa alegi macar un corset executat corect. Nu este cazul!”

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Alexandra

alexandra_bravo_ai_stil.jpg

alexandra bravo ai stil
Alexandra (27 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Alexandra are 27 de ani și s-a născut la Gherla, județul Cluj. A avut una dintre cele mai îndrăznețe din prima ediție a sezonului doi la „Bravo, ai stil!”, purtând un top din plasă, complet transparent. Dacă Iulia Albu i-a desființat ținuta din cauza cizmelor prea lungi și prea strâmte, Raluca i-a acordat un calificativ pozitiv.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Paola

paola_bravo_ai_stil.jpg

paola bravo ai stil
Paola (32 de ani)
foto: Bravo, ai stil!

 

Paola, ultima concurentă prezentată în sezonul 2 la „Bravo, ai stil!”, are 32 de ani. Locuiește în Italia și are o fetiță de 6 ani. Ținuta ei, mai ales haina de blană cu animal print, a impresionat-o pe Raluca Bădulescu, dar nu și pe Maurice și Iulia. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Luni, 23 ianuarie, de la ora 16.30, revine showul „Bravo, ai stil”, cu cel de-al doilea sezon, la Kanal D. Emisiunea a strâns mulţi fani, deci şi audienţe pe măsură, aşa că revine cu un nou sezon plin de surprize pentru fanii lor.

  • Căştigătoarea primei ediţii "Bravo, ai stil" de la Kanal D are 35 de ani şi este din Târgu-Jiu. Silvia Oana Popescu e în zodia Fecioarei şi a absolvit facultatea de Limbi şi Literaturi Străine - Spiru Haret.

  • finala bravo ai stil juriu

    Fashionistele care au urmărit cu sufletul la gură emisiunea-concurs "Bravo, ai stil" nu vor sta prea mult fără criticile şi sfaturile celor patru juraţi. Show-ul revine din 23 ianuarie cu cel de-al doilea sezon. Finala din 17 decembrie şi-a desemnat prima câştigătoare în persoana Silviei Popescu. Tânăra a obţinut 50,9 la sută din voturile publicului.

  • bravo ai stil

    După 17 săptămâni de competiție, ultimele patru concurente rămase în concurs se vor confrunta sâmbătă, 17 decembrie, în marea finală „Bravo, ai stil”. Fetele vor fi nevoite să arate că au stil și că merită o carieră în televiziune, însă numai una va fi câștigătoarea premiului de 100.000 de lei. Silvia a fost favorita publicului și a câștigat show-ul „Bravo, ai stil”.