Cine sunt ispitele feminine din sezonul 3 al „Insulei iubirii”

insula_radu.jpg

insula iubirii radu valcan sezon 2 filmari thailanda
Radu Vâlcan exte pregătit pentru un nou sezon din Insula Iubirii
foto: Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mai e puţin şi revine cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan. Cea mai fierbinte emisiune a acestei veri va avea în rolurile principale şase femei seducătoare în roluri de ispite feminine. Click! îţi spune cine sunt acestea, mai ales că pe unele telespectatorii le ştiu deja!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii de la Antena 1 va fi difuzat lunea și marțea de la ora 20:30 şi va începe de luni, 8 mai. Bărbaţii din cele şase cupluri vor avea parte de ispite apetisante şi sexy, șase femei cărora cu greu le vor putea rezista şi care au ales să își testeze încrederea în partenerii lor în Thailanda. Bărbaţii vor fi cu siguranță impresionați de farmecele prezențelor feminine alături de care vor petrece nu mai puțin de 20 de zile într-un loc de vis, sub soarele torid al insulei exotice. Click! îţi spune în continuare cine sunt cele şase ispite. 

Pe Deea (27 de ani) telespectatorii Antena 1 și fanii emisiunii au cunoscut-o în primul sezon în postura de concurentă. Apoi, a revenit în emisiune în cel de-al doilea sezon în rol de ispită. După aceea a cântat la „X Factor”, unde și-a împlinit un vis din copilărie. Pasionată de sport și dans, Deea spune că încă de mică și-a dorit să devină cântăreață și anul trecut a lansat piesa „Spune da”. Senzuală, asumată și directă, Deea se va întoarce în cel de-al treilea sezon al Insulei mai hotărâtă ca niciodată să-i cucerească pe noii concurenți.

deea_1.jpg

deea
Deea
foto: Antena 1

 

Şi Cătălina (26 de ani), care e actriță și fotomodel, revine pe „Insula Iubirii”, cu experiența acumulată până acum și cu frumusețea ingenuă care i-a fermecat pe bărbați anul trecut. Ea speră ca și acest sezon o va provoca și o va inspira.

catalina_6.jpg

insula iubirii
Cătălina
foto: Antena 1

 

Maria (27 de ani) spune că participarea la „Insula Iubirii” a ajutat-o să cunoască mai mulți oameni, dar și să se descopere pe sine. Spune că își cunoaște foarte bine calitățile fizice, poate seduce orice bărbat, iar rolul de ispită, pe care și-l asumă din nou în Thailanda, o încântă.

maria_2.jpg

maria
Maria
foto: Antena 1

 

Nicoleta (27 de ani) nu a mai participat niciodată la o emisiune de televiziune și este o apariție nouă în echipa ispitelor de pe „Insula Iubirii”. Se consideră o persoană îndrăzneață, pozitivă, spontană, amuzantă și sociabilă. Locuiește în Anglia, unde are o firmă de curățenie, se întreține singură și spune că nu îi lipsește nimic. Participă la emisiune în rolul de ispită pentru că îi plac provocările și îi place să cunoască oameni noi.

nicoleta_nicky_2.jpg

nicoleta
Nicoleta
foto: Antena 1

 

Anuryh (McAnuryh) (24 de ani) este o nouă ispită care își va etala farmecele în acest sezon. Se caracterizează ca fiind o fire foarte sociabilă, comunicativă, calități care o ajută în meseria ei de MC (maestru de ceremonii). Își dorește ca pe viitor să devină cântăreață de muzică rap și consideră că pe „Insula Iubirii” îi va fi foarte ușor să ispitească.

mc_anuryh_4.jpg

anuryh
Anuryh
foto: Antena 1

 

Bianca (28 de ani) este, de asemenea, la prima ei apariție la „Insula Iubirii” și, dat fiind faptul că este fotomodel și hostess, este convinsă că în ipostaza de ispită va avea succes. Spune despre ea că este o persoană veselă, agitată, sociabilă și amuzantă.

bianca_2.jpg

bianca
Bianca
foto: Antena 1

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • katie salmon

    O fostă concurentă la "Insula Iubirii" a fost lăsată inconștientă pe stradă și plină de sânge, după ce a fost jefuită. Cu puțin timp înainte de a i se întâmpla toate acestea, i se strecurase o substanță în băutură, cunoscută sub numele de drogul violului.

  • radu valcan

    Cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Insula iubirii” se apropie de sfârşit, iar Radu Vâlcan ne-a povestit cum a fost la filmări. În plus, ne-a oferit amănunte despre cum e să fie tată şi când va avea loc botezul micuţului Alexandru, fiul lui şi al Adelei Popescu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5