Cine sunt finaliștii de la «Ferma Vedetelor»

ferma.jpg

ferma vedetelor
Finaliștii se luptă pentru premiul de 50.000 de euro
Foto: captură Pro Tv

12 celebrități au intrat în cel de-al doilea sezon de "Ferma Vedetelor". Acestora li s-au adăugat pe parcurs alte patru celebrități autohtone, fiecare dintre ele cu dorința de a câștiga cei 50.000 de euro puși în joc, alături de titlul de Fermierul anului.

În urma emisiunii de miercuri, 25 mai, s-au făcut cunoscuți concurenții care au ajuns în finală. Lili Sandu, Paul Ipate și Vasile Calofir erau cei care știau de dinaintea duelului premergător finalei că sunt în ultima săptămână a competiției. Lor li s-a adăugat Maria Constantin, învingătoarea duelului, cea care a eliminat-o din competiție pe jurnalista Elena Lasconi.

ferma_finalisti.jpg

finalisti ferma
Lili, Maria, Paul și Vasile sunt concurenții din săptămâna finală de la "Ferma Vedetelor"
Foto: captură Pro Tv

 

Concurenții care au părăsit tabăra cipriotă înainte de finală au revenit pentru a vota persoana pe care o vor direct în finală și pe cea care pleacă acasă înainte de a-și juca ultima șansă. Foștii fermieri au venit cu noaptea-n cap, s-au pus în fața casei și i-au trezit cu imnul și drapelul pe cei patru rămași în concurs.

fostii_concurenti.jpg

fostii concurenti ferma
Foștii concurenți de la "Ferma Vedetelor" au venit pentru a-și da votul decisiv
Foto: captură Pro Tv

 

Loading...

Citește și

 • iulia vantur

  Ultimul duel înainte de marea finală de la "Ferma Vedetelor" a avut loc miercuri, 25 mai. Competitoarele au fost Elena Lasconi și Maria Constantin. Jurnalista și interpreta de muzică populară și-au disputat astfel cel mai intens duel de până acum, întrucât a fost vorba despre ultima mare bătălie înainte de actul final și despre ultimele calcule pe care concurenții și le-au făcut.

 • ferma vedetelor

  "Ferma Vedetelor" nu este doar o experiență aducătoare de bani și popularitate, ci și o modalitate prin care celebritățile care au spus prezent și-au pus sănătatea în pericol.

 • ferma vedetelor 2016 finalisti cipru

  Reality-show-ul de la PRO TV se apropie cu paşi repezi de marea finală în care se vor câştiga 50.000 de euro. După ce Sorana a părăsit „Ferma vedetelor”, Click! îți spune ce mai urmează să se întâmple în emisiunea prezentată de Iulia Vântur.

 • ferma vedetelor 2016 sezonul doi

  Emisiunea „Ferma vedetelor” de la PRO TV este în plină desfășurare, dar filmările pentru reality-show s-au terminat, așa că am aflat ce va urma. Câțiva dintre participanți au primit deja oferte pentru alte proiecte la același post de televiziune.