Cine sunt concurenții lui Carla’s Dreams care au trecut mai departe la X-Factor

carla.jpg

Carla's Dreams și-a ales grupurile de concurenți care merg mai departe la X-Factor
Foto: Antena 1

Ediția de joi, 7 decembrie, a „X-Factor”, a fost una deosebit de intensă pentru concurenți. sarcina de a-și alege cântăreții care merg mai departe în competiție a revenit solistului de la Carla’s Dreams, care, deși nu i-a fost ușor, a trebuit să lase la o parte resentimentele și să aleagă rațional.

Cocnurenții „X-Factor” din ediția din 7 decembrie au avut emoții greu de descris în cuvinte. Solistul Carla’s Dreams ste unul dintre cei mai severi jurați, iar sarcina sa de a-i alege și elimina i-au intimidat pe unii participanți, dar le-a dat emoții și spectatorilor.

Concurenții care au trecut de etapa preselecțiilor au format trupe (dacă s-au prezentat inițial doar ca soliști) și au dat tot ce-au avut mai bun pe scenă pentru a-l impresiona pe cântărețul trupei Carla’s Dreams, însă numărul scaunelor este limitat, iar mai departe nu pot trece toți concurenții, decât cei mai buni.

A fost o etapă presărată de emoții, dezamăgiri și chiar lacrimi, după ce Ana și Teo au fost eliminați din competiție dintr-un motiv halucinant: Teodor a spus cu nonșalanță că îi este indiferent dacă mai trece mai departe, așa că juratul îndrumător a decis să-l scoată din competiție, dar, din păcate, și pe Ana.

Fericiții concurenți care au trecut mai departe sunt: 

Trupa 18:27: Răzvan Șurche, Teodor Danci, Antonio Pican, Dragoș Alecsa)

Trupa Dream Girls: Valeria Pașa, Francesca Cancelieri, Bianca Sumanariu

Trupa Ad Libitum: Tiberiu Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța

Trupa Flashback: Ștefan Condrea, Danil Murzac, Max Fall.

 

loading...