Cine sunt concurenţii care trec în noua etapă de la „Vocea României”!

antrenori_vocea_romaniei.jpg

antrenori vocea romanieiCei patru antrenori de la Vocea României vor avea o misiune şi mai grea de săptămâna viitoarefoto: Pro Tv
vocea romaniei, echipe vocea romaniei, knockout vocea romaniei, concurenti eliminati vocea romaniei
de Gheorghe Chelu

De săptămâna viitoare, „Vocea României” trece într-o nouă etapă. La concursul muzical de la Pro Tv, vineri seara (11 noiembrie) s-au terminat duelurile, iar fiecare jurat a rămas cu nouă concurenţi cu care va trece în runda knockout-urilor.

Noutatea sezonului şase, în premieră la „Vocea României” de la Pro TV, va fi că de săptămâna viitoare va începe runda knockout-urilor. Cu alte cuvinte, fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți în concurs. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Tensiunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Această etapă va aduce, dincolo de emoții și dorința de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o luptă incredibilă și decizii surprinzătoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri. În acest sezon şase, vor fi doar trei emisiuni live prezentate de Pavel Bartoş alături de juraţii Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga.

Cum arată echipele juraţilor?

Echipa Smiley: Barbara Isasi (Mandinga), Miruna Ionescu (salvat din echipa Tudor), Alexandru Muşat, Maria Avramescu, Ramona Nerra, Șerban Radu (salvat din echipa Tudor), Ion Barbu, Mihaela Chişnencu, Sebastian Seredinschi.

echipe-smiley.jpg

echipa smiley vocea romanieiCu această echipă speră Smiley să facă o figură frumoasă la "Vocea României"foto: Pro Tv

Echipa Moga: Ioana Ignat, Andreea Olaru, Ionuţ Trif, Zinaida Cojocaru (salvat din echipa Smiley), Cezar Panaitescu, Alexandru Baroc, Astrid Petcu (salvat din echipa Smiley), Cătălina Godică, Ana Maria Roşu.

echipe-moga.jpg

echipa moga vocea romanieiConcurenţii din echipa lui Marius Mogafoto: Pro Tv

Echipa Loredana: Rucsandra Iliescu, Howard Dell, Ștefan Roșcovan, Adelina Borșan (salvat din echipa Smiley), Florin Popa (salvat din echipa Moga), Andreea Ioncea, Georgiana Agarici, Beatrice Apostu, Eduard Santha.

echipe-lore.jpg

echipa loredana vocea romanieiLoredana are mare încredere în echipa eifoto: Pro Tv

Echipa Tudor: Iuliana Dobre, Ioana Hrişca, Vlad Constantin (salvat din echipa Loredana), Teodora Buciu, Robert Botezan, Francesca Ilie, Rose Marie Velasquez (salvat din echipa Smiley), Dragoş Anghel, Evelina Vîrlan. 

echipe-chirila.jpg

tudor chirila echipa vocea romanieiTudor Chirilă are numai frumuseţi în echipa luifoto: Pro Tv
Loading...

Citește și

  • bogdan negroiu el negro vocea romaniei eliminare

    Bogdan de la El Negro, eliminat de la "Vocea României"!

    Notorietatea nu i-a fost de mare folos! Bogdan Negroiu, liderul trupei El Negro, prima formație de reggae de la noi, a plecat acasă după ediţia de vineri (11 noiembrie) a duelurilor. Antrenoarea sa, Loredana, a ales să meargă mai departe cu Eduard Santha.

  • evelina virlan adrian corlaciu duel vocea romaniei tudor chirila

    Evelina Vîrlan chiar l-a fermecat pe Tudor Chirilă cu decolteul ei!

    Rochia cu decolteu şi crăpătură pe picior i-a adus noroc. Tudor Chirilă nu a mai auzit nimic la duelul elevei sale Evelina Vîrlan cu Adrian Corlaciu şi deşi frumoasa moldoveancă nu a excelat, antrenorul a încliniat balanţa în favoarea ei.