Cine sunt cei 12 coregrafi care vor dansa cu vedetele la „Uite cine dansează!”

uite_cine_danseaza.png

uite cine danseaza
”Uite cine dansează” începe din 6 martie la Pro TV
foto: Pro TV

Din 6 martie, începe la Pro TV „Uite cine dansează!”, show-ul care aduce perechi de dansatori inedite, într-o competiție live! 12 vedete sunt gata să facă spectacol împreună cu 12 dansatori profesioniști, pregătiţi să aducă în fiecare ediție coregrafii uimitoare, energie, umor și foarte multă distracție! Click! îţi spune cine sunt coregrafii şi câteva din secretele lor.

Repetițiile au început deja și, dacă pentru vedete e extrem de solicitant programul și faptul că învață mișcări de dans noi în fiecare zi, pentru coregrafi reprezintă o adevărată provocare să-și învețe partenerii stiluri noi de dans și împreună să creeze momente extraordinare pentru a rezista cât mai mult timp în competiție. Rona Hartner, Anca Serea, Dana Budeanu, Antonia, Alex Velea, Octavian Strunila, Joseph Hadad, Marius Manole, Oana Zavoranu, Lili Sandu, Liviu Teodorescu şi Sandu Lungu vor dansa alături de coregrafi talentaţi şi cunoscuţi. Mihaela Rădulescu şi Cabral vor fi prezentatori, iar Andreea Marin, Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu vor juriza fiecare echipă. 

Cine sunt cei 12 coregrafi din competiție?

Andrei Mangra are 25 de ani și cea mai mare pasiune pentru el este dansul sportiv,  pasiune preluată de la mama sa, care este antrenor de dans. A câștigat locuri importante la competiții internaționale, a dansat la Los Angeles pentru o companie americană și a reprezentat Germania la diferite concursuri. Este foarte pozitiv, energic, sensibil la răutăți, determinat, prietenos, iubitor și înțelegător. La Uite cine dansează!, vrea să arate cine este și ce poate.

andrei_mangra.jpg

andrei mangra
Andrei Mangra
foto: PRO Tv

 

Dani Dobre a început să danseze la 14 ani, dansul devenind rapid pentru el o pasiune și mai apoi un stil de viață. A fost vicecampion al României la dans sportiv, a jucat în mai multe piese de teatru, colaborează cu vedete cunoscute din România, iar experiența de 25 de ani în domeniul artei își spune cuvântul. Este un coregraf competitiv, curajos, vesel, optimist, se adaptează ușor oricărei situații și își dorește să câștige competiția „Uite cine dansează!”. El a mai participat şi la „Dansez pentru tine” şi a fost iubitul Flaviei Mihăşan.

dani_dobre.jpg

dani dobre
Dani Dobre
foto: PRO Tv

 

Ecaterina Dosan exprimă feminitate și se declară ea însăși o pasionată a frumosului. Este foarte atentă la modul în care arată, îi plac stilurile de dans care acordă femeii un rol deosebit, cum e cha cha-ul, și îi place să călătorească. Este foarte pretențioasă, a schimbat mulți parteneri de dans de-a lungul timpului. A călătorit mult prin Europa, unde a câștigat nenumărate premii. Este dansator profesionist, antrenor și arbitru internațional de dans.

ecaterina_dosan.jpg

ecaterina dosan
Ecaterina Dosan
foto: PRO Tv

 

Pentru Emil Rengle dansul este mijlocul perfect prin care își exprimă caracterul mai nonconformist. A studiat Arta Coregrafică la UNATC, s-a perfecționat în America alături de Sheryl Murakami, coregrafa cântăreței Beyonce, a făcut coregrafii pentru nenumărați artiști autohtoni și a călătorit în toată lumea cu INNA, Alexandra Stan și Fly Project. Acum face același lucru cu proiectul său personal, în care cântă și dansează. Scopul său este ca fiecare om să accepte că suntem diferiți și să creadă fiecare că acest lucru ne poate face să strălucim.  Tânărul s-a lansat şi în muzică şi are mare succes în Japonia. 

emil_rengle.jpg

emil rengle
Emil Rengle
foto: PRO Tv

 

Georgiana Căița (Căprioara) este unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați coregrafi din România. A început dansul sportiv în școala generală și, fiind extrem de talentată, a atins rapid performanțe notabile la categoria ei de vârstă. Georgiana a evoluat și a făcut din dans mai mult decât o pasiune, ci un mod de a trăi. Este pregătită să intre în competiție începând din 6 martie și va da totul pe scenă.

georgiana_caita_.jpg

georgiana caita
Gerogiana Căița (Căprioara)
foto: PRO Tv

 

Iulian Turcanu a făcut parte din Theodor show balet, iar din 2013 și-a înființat clubul lui de dans. În 2012, a obținut o bursă și a studiat 3 luni pe Broadway, aceasta fiind una dintre cele mai spectaculoase experiențe din viața lui. Iulian este timid, dar pe ringul de dans este ambițios și profesionist, iar atunci când se obișnuiește cu partenera de dans, devine extrem de dezinvolt și glumeț.

iulian_turcanu_.jpg

iulian turcanu
Iulian Turcanu
foto: PRO Tv

 

Marica Derdene și-a ales meseria de dansator la 9 ani, însă la 17 ani a renunțat la competiții pentru că a fost nevoită să înceapă să își câștige propriii bani. Acum este antrenor și arbitru internațional de dans. Este o persoană ambițioasă, impulsivă, pasională și îi place să își dezvolte aceste laturi în dansurile latino, preferatele ei. Este foarte sufletistă, se atașează repede, iubește foarte mult copiii și animalele.

marica_derdene_.jpg

marica derdene
Marica Derdene
foto: PRO Tv

 

Nicolai Curnic a început să danseze la 7 ani, a făcut Academia de Arte din Republica Moldova și a avut o serie de colaborări importante în Turcia, China și Spania, unde este stabilit în momentul de față și are propriul studio unde predă dans. Nicolai este foarte muncitor, hazliu și puțin încăpățânat. Își dorește să câștige, spune că nu va fi un coregraf dur, dar nu se va lăsa cu una cu două.

nicolai_curnic.jpg

nicolai curnic
Nicolai Curnic
foto: PRO Tv

 

Oana Botez este balerină, însă de-a lungul carierei sale a făcut și câteva spectacole de cabaret și musical. Deși a făcut mai mult coregrafie în spectacole de teatru, Oana a învățat și elemente de dans sportiv, deoarece multe dintre piese conțineau și elemente precum tangoul. Experiența „Uite cine dansează” va fi una extrem de interesantă pentru ea și este pregătită să iasă scântei. Oana este soţia lui Octavian Strunilă.

oana_botez.jpg

oana botez
Oana Botez
foto: PRO Tv

 

Olesea Micula este din republica Moldova, a început să facă balet la vârsta de 5 ani, a studiat coregrafia, a făcut dansuri de stradă și a luat cursuri de actorie. Este extrem de ambițioasă, a luptat întotdeauna pentru ceea ce și-a dorit să obțină și a avut rezultate remarcabile în dans atât în țara sa, cât și peste hotare.

olesea_micula_.jpg

olesea micula
Olesea Micula
foto: PRO Tv

 

Paolo Campigotto este concurentul care dă totul pentru dans. Întreaga viață este o înșiruire de întâmplări în care a ales să facă sacrificii pentru dans. A renunțat la afacerea familiei ca să se poată dezvolta ca dansator, a ales să plece din țara lui natală, Italia, de lângă familie, și să vină într-o țară străină doar ca să aibă șansa să ajungă în topul celor mai buni dansatori. Este atât de îndrăgostit de dansul sportiv încât spune că a venit cu mândrie să fie ambasadorul acestui stil.

paolo_campigotto.jpg

paolo campigotto
Paolo Campigotto
foto: PRO Tv

 

Raluca Netca este o tânără dansatoare cu o carieră în ascensiune. A început cursurile de dans sportiv la 12 ani, a participat la competiții importante și a câștigat numeroase premii. Raluca este o fire vulcanică, foarte senzuală și pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face. Îi este teamă de un partener de dans rigid, care nu își cunoaște trupul. Tânăra a participat în baletul de la „Vocea României” şi „Românii au talent” şi a apărut informaţia în presă că ar fi iubita lui Smiley!

raluca_netca_.jpg

raluca netca
Raluca Netca
foto: PRO Tv

 

Mai sunt doar șase zile până când fiecare săptămână va începe în pași de dans alături de cel mai carismatic cuplu de prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cabral, patru jurați pregătiți de spectacol, Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu, și 12 perechi de concurenți gata să dea totul în ringul de dans, la „Uite cine dansează!”.

Loading...
 
 

Citește și