Cine se ascunde în spatele măştilor de Halloween

Şi VIP-urile din România au preluat moda starurilor de peste Ocean, care, pe 31 octombrie, dau startul petrecerilor de Halloween, deghizate în personaje înfricoşătoare. Cu siguranţă nimeni nu şi-ar dori ca la uşă să le bată Andreea Esca, îmbrăcată în vrăjitoare, ori Tuncay Ozturk, cu coasa în mână.

Vedetele noastre se află în febra pregătirilor de Halloween, achiziţionându-şi deja ţinute care îţi dau fiori pe şira spinării. De pildă, doctorul fizioterapeut Tuncay Ozturk (31 de ani), fostul soţ al Andreei Marin, şi-a postat pe contul de Facebook o fotografie care îţi dă palpitaţii, alegând ca, la cheful de marţi seară, să întruchipeze Moartea cu coasa: ”Am venit să cumpăr pâine şi am dat peste nişte costume de Halloween. Le-am luat la probat, aşa de distracţie”, a fost comentariul lui.

Nu a scos însă o vorbă despre reacţiile clienţilor din supermarket, când le-a tăiat calea. Iată însă că, peste Ocean, mai exact în Florida, dansatoarea Catrinel Sandu (40 de ani) a achiziţionat o ţinută sexy, de pisică. Ca să nu pară prea cuminţică,  a adăugat cel mai usturător accesoriu, un bici. Sub fotografia care i-a adus sute de aprecieri, senzuala blondină a lăsat şi un mesaj prin care îşi justifică ţinuta: “Când copiii tăi îţi aleg costumul de Halloween pentru a se asorta cu costumele lor. ”Halloween este o sărbătoare de origine celtică ce se celebrează în special în Statele Unite ale Americii, pe data de 31 octombrie. Peste Ocean, copiii se costumează şi merg cu colindul din casă în casă pentru a primi dulciuri. Cei care nu deschid uşa sau îi refuză pe micii strigoi se pot aştepta la mici năzbâtii puse la cale de cei mici. 

Andreea Esca, în haine de vrăjitoare

6_5-1col-esca9.jpg

Andreea Esca adoră ţinuta de vrăjitoare

Ştirista de la PRO TV este maestră şi în arta deghizării, ea şocând la fiecare petrecere cu tematică. În 2014, Andreea Esca  (45 de ani) şi-a propus ca petrecăreţii să-şi scuipe în sân, de frică, atunci când le taie calea, astfel că a îmbrăcat o costumaţie de vrăjitoare. Doar cine îi ştia inelele mai reuşea să o recunoască. Ca să fie şi mai credibilă, vedeta tv s-a dus la chef cu mătura la subraţ. 

Strigoii au luat cu asalt Branul

Deşi au mai rămas doar câteva zile până la cea mai înfricoşătoare noapte din an, strigoii, vampirii şi alte fiinţe supranaturale au luat cu asalt staţiunea Bran. Casa Contelui Dracula va deveni cel mai înspăimântător loc din România, în noaptea de Halloween. 

Startul distracţiei se va da încă de azi, când personajele nopţii îşi vor da întâlnire la Castelul Bran. Aici va fi sărbătorit “Revelionul vampirilor”. Turiştii şi localnicii care vor să petreacă o noapte pe cinste vor putea merge la Casa de Ceai din incinta Castelului Bran. Toţi invitaţii trebuie să fie obligatoriu costumaţi, iar cele mai interesante costume vor fi premiate. În curtea castelului a fost montat un cort uriaş. Acolo se va muta petrecerea după miezul nopţii. Petrecăreţii vor trebui să scoată din buzunar 180 de lei.

6_7-2col.jpg

Turiştii sunt aşteptaţi la castel cu bucate însângerate

Atmosfera terifiantă se poate simţi şi în localurile din Bran, dar şi în hoteluri şi pensiuni. Restaurantele au fost decorate cu pânze de paianjen, dolveci sculptaţi, capete de schelet şi multe alte obiecte infricoşătoare. Inclusiv meniurile au fost adaptate pentru Halloween. La un restaurant din staţiune, de exemplu, turiştii vor putea mânca pizza în formă de mână sau creier, dar şi paianjeni comestibili. Sărbătoarea importată de peste ocean este mană cerească şi pentru administratorii de pensiuni şi hoteluri din Bran, deoarece aproape toate camerele au fost rezervate.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1