Cine a răsfăţat-o pe Ioana Maria Moldovan de ziua numelui | VIDEO EXCLUSIV

ioana-maria-moldovan.jpg

Pe Ioana o puteți urmări, sâmbăta, de la ora 10.00, la “Jurnalul STV Junior”, de la Prima TV
Foto: Adevărul

Luna august a încept bine pentru Ioana Maria Moldovan şi a continuat în acelaşi ritm. Vedeta Prima Tv şi-a sărbătorit ziua de naştere în urmă cu opt zile, iar sâmbătă a facăt din nou petrecere cu ocazia zilei onomastice.

Ioana Maria Moldovan a împlinit 33 de ani la 9 august. Atunci şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de familie, “într-o căsuţă de poveste, cu multe baloane de săpun şi o singură dorinţă, să fiu sănătoasă”, după cum mărturisea vedeta Prima TV pe pagina sa oficială de pe o reţea de socializare.

ioana_maria_moldovan_prima_tv.jpeg

ioana maria moldovan 33 de ani zi de nastere
Ioana Maria Moldovan, petrecere cu repetiţie
foto: Prima Tv

Sâmbătă, 15 august, Ioana Maria a fost din nouă sărbătorită, cu ocazia zilei numelui, de această dată de copiii de la Şcoala de Televiziune Junior, care sunt ca o a doua familie pentru ea.

ioana_maria_moldovan_prima_tv_3.jpeg

ioana maria moldovan sfanta maria petrecere scoala televiziune
Ioana Maria Moldovan a trăit clipe minunate alături de micuţi
foto: Prima Tv

Sărbătorita a ţinut să meargă la cursuri, să-şi petreacă ziua cu elevii şi să fie alături de cei care poartă numele Maria sau Marian. Astfel, a avut parte de o petrecere pe cinste, de la are n-au lipsit tortul, şampania şi îmbrăţişările pentru profa Ioana Maria. Iar de la tăiatul tortului şi până la bătaia cu frişcă
n-am mai fost decât un pas.  “De o bătaie cu frişcă n-am mai avut parte din copilărie. Le mulţumesc copiilor că mi-au amintit de acele vremuri... Mă simt fericită şi împlinită. A fost un cadou foarte frumos de ziua mea”, a spus Ioana Maria Moldovan.  

Vedeti imagini de la petrecerea Ioanei aici.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1