Cine o îmbracă pe Iulia Vântur la evenimentele de la Bollywood

iulia8787678mare.jpg

Cele mai importante femei din viaţa actorului indian au organizat o petrecere de pomină în Mumbai
Citeste tot despre: 

Iulia Vântur a ajuns pe cai mari la Bollywood! A cunoscut succesul pe meleagurile românești la „Dansez pentru tine” şi „Ferma Vedetelor”. Relația cu Salman Khan a purtat-o, în urmă cu cinci ani, pe frumoasa blondă, tocmai în India, acolo unde a început o carieră la Bollywood.

Prima ei apariție într-o producție indiană a fost în pelicula „O Teri”. Ulterior, Iulia Vântur (36 de ani) a prins gustul spectacolelor de la Bollywood iar pasul următor a fost piesa pentru filmul „Sultan”, în care a cântat alături de Salman.

iulia_vantur.jpg

iulia vantur piesa hindi india
Iulia Vântur a lansat mai multe proiecte muzicale în india
foto: captură video

Anul 2016 a fost unul de succes pentru Iulia, care a înregistrat și melodia “Every Night And Day”, alături de Himesh Reshammiya. Pentru această piesă s-a făcut o lansare specială, iar vedeta a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune şi show-uri.

Cel mai de succes spectacol la care a participat a fost cel din 23 decembrie, Sansui Stardust Awards 2016.

Click! a aflat, în exclusivitate, că toaletele purtate de Iulia Vântur au fost creații românești. “Pentru show-ul susţinut la Kanal Plus am purtat un costum creeat de ID Sarrieri, brand românesc, aşa cum am purtat cu bucurie şi rochia făcută special pentru mine de Andreea Raicu”, ne-a povestit Iulia în excluivitate.

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1