Cine o crede? Lili Sandu susţine că nu are nicio operaţie estetică

lili sandu.jpg

lili sandu operatii estetice
Lili Sandu este una dintre vedetele care spun că nu au trecut pe la estetician
foto: arhivă Click!

Ce gene bune trebuie să aibă Lili Sandu! La cei aproape 40 de ani, vedeta se laudă cu un ten luminos şi un corp tonifiat fără ajutorul bisturiului. Fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor" a păşit în cabinetul medicului estetician şi l-a uimit, căci se pare că şatena nu avea nevoie de nicio intervenţie estetică majoră.

De când s-a mutat în America, Lili Sandu (37 de ani) a început o viaţă nouă. Este mult mai atentă la alimentaţie şi a decis să nu mai mănânce carne. Vedeta a povestit la Pro Tv că ea consumă mult broccoli şi smoothie-uri din fructe şi legume, iar acestea o ajută să aibă un ten de invidiat şi să nu-şi arate vârsta din buletin. "Domnul doctor a rămas uimit că nu are ce să-mi facă. Eu nu am nicio operaţie estetică. Am gene bune!", s-a lăudat Lili Sandu. Vedeta a spus că s-a supus doar tratamentelor minim invazive şi nu a fost nevoie să ajungă la bisturiu. 

lili_silicoane.jpg

lili silicoane operatii estetice
Lili şi-a pus silicoane în mare secret în 2007
foto: arhiva personală

Dacă tenul ei este perfect şi nu are nevoie de îmbunătăţiri, Lili Sandu a omis să precizeze că în trecut nu la fel de mulţumită cum este acum a fost de bustul ei. Şatena şi-a pus silicoane, în mare secret, la doctorul Constantin Stan, iar pentru intervenţie a scos din buzunar nu mai putin de 3000 de euro, în 2007. După câţiva ani, se pare că ea şi-a schimbat implanturile în America, iar, acum, sânii ei sunt aproape de perfecţiune.

Loading...

Citește și

  • lili sandu silviu tolu

    Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.

  • Fosta solistă a trupei Trinity iubeşte din nou cu patos, iar dacă majoritatea curtezanilor erau mai ”copţi” decât ea, iată că cel cu care Lili Sandu (37 de ani) împarte acum dormitorul are doar 25 de ani. Cei doi s-au afişat împreună sâmbătă noapte, la un local din staţiunea Vama Veche, unde s-a încins un chef pe cinste.

  • lili sandu iubit

    Lili Sandu (37 de ani) s-a chinuit ceva timp să-l țină “la secret” pe iubitul ei, modelul internațional Silviu Tolu (25 de ani), asta până când a fost nevoită să dea cărțile pe față. Fotografii Click! i-au surprins pe cei doi, în această vară, pe litoralul românesc, așa că relația nu a mai putut fi negată sau ținută departe de ochii curioșilor.

  • Actriţă, dar şi fostă solistă a trupei Trinity, Lili Sandu a prins un contract baban cu PRO TV, după luni bune de şomat. Numai că a pornit cu stângul la show-ul ”Ferma vedetelor”, căci colegii ei de suferinţă au cam ridicat din sprânceană când au văzut-o îmbrăcată, la plecarea în Cipru, ca din reviste.