Cine o consolează pe Ioana Ginghină în momentele grele: «Încerc să fiu puternică, dar nu pot»

ioana-ginghina-despartire-papadopol.jpg

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță
Foto Instagram

Zvonurile potrivit cărora actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol i-a pus pe jar pe fanii cuplului, care au reușit să clădească un mariaj ce a durat timp de 12 ani. Deși cei doi nu au confirmat public speculațiile, contactată de presă, Ioana nici nu a infirmat posibilitatea despărțirii de partenerul ei, explicând că în căsnicia lor situația nu este tocmai „roz”.

Totuși, aceasta a dorit să sublinieze că nu a divorțat de Alexandru Papadopol. În urmă cu ceva vreme însă, actrița a început să publice pe blogul personal o serie de mesaje ciudate, prin care anunța că trece printr-o perioadă neagră din viața sa. Acestea au început în urmă cu aproximativ un an și au culminat în ziua în care s-a aflat în presă de posibila lor despărțire, miercuri, 22 mai. Ioana Ginghină explica pe blog, chiar luna aceasta, că se confruntă cu o „mare problemă personală” și că „încearcă să fie puternică, dar nu poate”. 

Ioana Ginghină: „De aproximativ un an de zile am o mare problemă personală”

Să aibă oare, legătură, cu problemele sale din căsnicie? Iată mesajul în care actrița mărturisește că sora ei, Elena, este cea care îi este mereu alături și o ajută să treacă peste impedimentele din viață! „Spirit liber, self-sufficient, spune-mi cum vrei, da, asta sunt eu. Sunt mândră că sunt o femeie independentă! Însă această independeță este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea „independența” m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…

ioana-ginghina-sora2.jpg

Ioana Ginghină, alături de sora ei, Elena
Foto Instagram

Stau prost însă la capitolul „Cere ajutor și ți se va da!”. Nu cred că e vorba de mândrie, vreau doar să rezolv lucrurile de una singură. (..) Dar uite că asta e problema, chiar nu mă pot descurca singură în orice situație. Adică poate aș putea, dar nu vreau. Nu vreau să „călătoresc” singură în această viață. Am nevoie de niște oameni dragi pe lângă mine, în compania cărora să mă simt în siguranță. 

Am nevoie de sprijinul acestor oameni, care îmi întind mâna în vremuri grele, mă înveselesc când sunt tristă, îmi oferă dragoste când am nevoie de ea și mă sprijină atunci când sunt gata, gata să cad. Așa că în ciuda independenței mele feroce vorbesc cu sora mea aproape în fiecare zi…. Deși sunt 11 ani între noi și locuim la 250 de kilometrii distanță, avem o relație foarte apropiată. Bine, mi-am promis că nu voi folosi clișee obosite, dar nu mă pot abține, când vorbesc despre Elena, sora mea. (..) O admir, ce să mai, vreau să fiu ca ea.

Datorită ei, nu mă simt niciodată singură, pentru că știu că nu contează cât de rău stau lucrurile acum în viață mea, sora mea va fi mereu acolo pentru mine. Toți avem nevoie de o persoană care să ne dea speranțã în fața disperării și ne face să râdem până nu putem respira. Am 41 de ani și știu cât de rare sunt acest gen de relații, chiar dacă sunt persoane din familie”, a scris Ioana pe blog, pe 4 mai. 

Loading...

Citește și