Cine o ajută pe Anamaria Prodan să își revină după moartea mamei sale

img_4013.jpg

Ionela Prodan a murit, Anamaria Prodan, doliu, tristete, deces, fiica Ionelei Prodan, emisiunea, PRO TV, Gospodar fara pereche
Anamaria Prodan şi-a înmormântat mama joi, 19 aprilie
foto: Sever Gheorghe

În perioada de priveghi, apoi la înmormântare, Anamaria Prodan şi-a adunat toate forţele pentru a se ocupa de cele creştineşti, de toate pregătirile înmormântării iubitei ei mame. Acum însă dorul este mai acut ca niciodată, iar vedeta realizează că nimeni şi nimic nu o mai poate aduce înapoi pe femeia care i-a dat viaţă. Ana are noroc, dacă putem spune aşa, căci familia şi munca o ajută să meargă mai departe. Luni va intra în pâine la PRO TV.

Anamaria Prodan (45 de ani) a făcut tot posibilul să-şi salveze mama, care a fost răpusă de cancer pe data de 16 aprilie, la 70 de ani. Îndrăgita solistă de muzică populară a fost înmormântată joi, 19 aprilie, iar după acest eveniment trist Anamaria a lăsat să se înţeleagă pe Facebook că nu mai poate de dor. Pune întruna fotografii cu regretata solistă de muzică populară, imagini din tinereţe, de la concerte sau de la evenimente de familie.

anamaria_prodan_reghecampf.jpg

anamaria prodan, gospodar fara pereche
Anamaria Prodan va prezenta reality show-ul ”Gospodar fără pereche”
foto: Pro TV

O altă metodă la care a apelat Anamaria pentru a putea să meargă mai uşor înainte este refugiul în muncă. Are destule pe cap în calitate de impresar de fotbal, însă iată că şi munca înteleviziune a venit tocmai acum, când avea cea mai mare nevoie. Surse apropiate din anturajul acesteia ne-au spus că Anei îi merge ca pe roate pe plan profesional şi că emisiunea “Gospodar fără pereche”, pe care a prezentat-o la PRO TV, se pregăteşte de sezonul al doilea. Datorită audienţelor satisfăcătoare, şefii postului au mizat tot pe Anamaria în rol de prezentatoare, iar Click! a aflat că filmările vor începe de luni. “Toată lumea spune că Ana s-a retras de la emisiunea «Gospodar fără pereche», dar nu este nimic adevărat. De luni ea o să înceapă filmările, iar onorariul pentru sezonul doi este şi el semnificativ: în jur de 50.000 de euro. O să meargă să filmeze în Timișoara, Arad și Iași”, ne-a spus o sursă din anturajul vedetei.

Loading...

Citește și

  • anamaria prodan costuri inmormantare

    La patru zile de când și-a luat ”rămas bun” de la mama ei, Anamaria Prodan a apărut pentru prima dată în public. Impresara a făcut o vizită la celebrul stomatolog, medicul care i-a pus fațetele dentale de 15.000 de euro.

  • Anamaria Prodan simte profund lipsa mamei sale, astfel că, a împărtășit cu prietenii ei virtuali, imagini de la nunta Ionelei Prodan. Imaginile o înfățișează pe mama Anamariei Prodan în biserică, alături de soțul ei, Traian Tănase în ziua în care au ales să se căsătorească.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1