EXCLUSIV FOTO Graviduța Gina Pistol face furori și la cumpărături. Iubita lui Smiley este gospodina perfectă

gina-pistol.jpg

gina pistol la cumparaturi
Gina nu a renunţat nici pe stradă la masca de protecţie
Foto: Blitz

Gina Pistol (38 de ani) trăieşte acum una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii ei. I s-a împlinit visul de a rămâne însărcinată, e pe cale să-şi întemeieze familia perfectă, alături de Smiley, iar sute de mii de fani o urmăresc cu simpatie pe reţelele sociale. Nu-i de mirare că radiază de fericire inclusiv pe stradă, la cumpărături, şi că primeşte ajutor la tot pasul.

Cu un tricou rock şi pantaloni largi, lejeri, ochelari de soare şi părul prins într-un moţ în vârful capului, aşa a fost surprinsă Gina Pistol zilele trecute, la cumpărături. Proaspăt întoarsă dintr-o vacanţă în Grecia, graviduţa numărul 1 a României şi-a intrat imediat în rolul de gospodină şi a ieşit să facă aprovizionarea.

Mai întâi a mers la un magazin de mobilă din zona Băneasa, unde s-a dus glonţ la un covor pufos pe care, probabil, îl văzuse pe internet.

Nu a plecat cu el, ci a luat doar câteva mici decoraţiuni pentru casa din Cernica, în care locuieşte cu Smiley. 

foto2_copy.jpg

Agentul de pază de la supermarket i-a cărat pungile grele până la maşină. Tot el i le-a aranjat pe bancheta din spate
Foto: Blitz

Apoi s-a îndreptat spre un supermarket, de unde şi-a umplut plasele cu apă şi alimente BIO. Greu de cărat, mai ales că burtica a luat proporţii. Dar... nu-i nimic, ajutor se găseşte la tot pasul.

Agentul de pază al magazinului s-a oferit să îi ducă el cumpărăturile până la maşină. Vouă vi s-a întâmplat vreodată asemenea „minune”? Este drept că blondina l-a recompensat cu o bancnotă de 10 lei, însă, chiar şi aşa, nu ne-am mira ca omul să fi fost fericit să o facă gratis.

Ginuţa se bucură de multă popularitate şi simpatie în această perioadă, de când şi-a recunoscut oficial relaţia cu Smiley şi au anunţat că vor deveni părinţi.

foto3_copy.jpg

Agentul de pază de la supermarket i-a cărat pungile grele până la maşină. Tot el i le-a aranjat pe bancheta din spate
Foto: Blitz

Interviul făcut de cei doi pe canalul de YouTube al artistului, în care au dezvăluit sexul copilului, a avut aproape două milioane de vizualizări şi 4.500 de comentarii cu felicitări.

Gina Pistol, în cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/8

Sarcina a schimbat-o mult pe frumoasa blondină. Chiar dacă se vede că a mai luat câteva kilograme, emană fericire prin toţi porii. Fotoreporterii Click! au putut observa cât e de relaxată, de binedispusă, părând a trăi una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii ei.

Masca sanitară nu a dat-o jos nici măcar pe stradă, în aer liber, pentru a se proteja atât pe ea, cât şi pe bebeluşa din burtă.

gina-pistol.jpg

gina pistol masina
Blondina i-a dat omului o mică „atenţie”
foto: Blitz

De asemenea, conduce mult mai prudent în trafic. Numai ea ştie cât şi-a dorit acest copil şi pentru nimic în lume nu vrea să rişte ceva.

„În urma unor analize medicale, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi şi pentru iubirea noastră! Am avut emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră”, a dezvăluit Gina Pistol la finalul lunii trecute, pe pagina ei de socializare. 

Ce gen de părinţi vor fi Gina şi Smiley

Emoţionaţi, fericiţi, Gina şi Smiley au vorbit despre cum se simt în ipostaza de părinţi de fată. 

„Taţii de fete sunt victime totale. Sper să fiu şi eu o figură autoritară pentru copil. Abia aştept. Deja m-am emoţionat. E un om pentru care voi face orice. Eu sper să fiu ca tată cel puţin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie şi sever atunci când trebuie. Şi cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuşi, asta e”, a spus Smiley. 

foto5-smiley-gina_copy.jpg

Gina şi Smiley sunt împreună de 3 ani. Recent, au anunţat că vor deveni părinţi

„Eu voi fi o mamă foarte înţelegătoare şi o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeţii în aer liber, o să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie şi bunicii prezenţi în viaţa copilului, nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a adăugat Gina Pistol, în cadrul interviului filmat de cei doi.
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1