Cine mănâncă mai cu poftă covrigul?

o15-actu-1.jpg

Oana Roman a mâncat la volan
Foto: Mihai Ionescu

Nu contează că este dimineaţă, prânz sau seara. La fel cum nu contează că eşti star sau om obişnuit: un covrig merge de minune în orice situaţie.

Click! a surprins mai multe vedete care n-au putut rezista mirosului îmbietor de la covrigării. Au intrat grăbite în magazin, dar hotărâte, cu o poftă clară: un covrig.

Oana Roman şi Iuliana Marciuc au fost surprinse, recent, de fotoreporterii Click! vi­zitând un singur raion dintr-un uriaş supermarket: cel de patiserie!

Fiica fostului premier a mai „agăţat” în drum spre casa de marcat şi un suc natural din portocale, dar l-a lăsat pe bancheta din faţă a maşinii, ocupată cu covrigul delicios de 1 leu. Oana a pornit motorul, dar n-a plecat până când n-a terminat covrigul, semn că pofta şi foamea erau foarte mari.

o35-actu-3.jpg

Iuliana Marciuc adoră covrigii
Foto: Mihai Ionescu

Ceva mai răbdătoare a fost realizatoarea tv Iuliana Marciuc, care a cumpărat mai mulţi covrigi, probabil şi pentru fiul său. A gustat doar dintr-unul cu seminţe, apoi şi-a văzut de condus şi a plecat spre casă.

o25-actu-2.jpg

Florin Călinescu, pofticios pe stradă
Foto: Mihai Ionescu

 

Pofticios nevoie mare este şi Florin Călinescu. Îndrăgitul jurat de la ”Românii au talent” n-a rezistat ispitei şi, când a trecut pe lângă una din zecile de covrigării cu nume de apostoli din centrul Capitalei, a scos rapid un leu din buzunar.

A mâncat covrigul pe stradă, rapid, cu poftă, apoi a zâmbit larg, semn că mini-investiţia a avut un succes fulminant!

Loading...

Citește și

  • Oana Roman este celebră şi pare să îi placă să fie în centrul atenţiei, lucru pe care pare că vrea să-l facă şi fiica ei. Oana se mândreşte cu Isabela pe care o fotografiază des în diverse ipostaze. Aceasta a apărut la o emisiune alături de fiica ei şi a surprins-o ţinând în mână un trofeu.

  • Cel supranumit “regele audiențelor” și-a descoperit o nouă pasiune, pe lângă televiziune. Și, culmea, se pricepe la fel de bine la ambele. Când nu e în juriu la PRO TV, la emisiunile “Românii au talent” sau “Uite cine dansează”, Florin Călinescu (61 de ani) învârte oalele cu măiestrie, în propria bucătărie.