Cine l-ar putea înlocui pe Ion Oncescu la «Exatlon». Sportivul a revenit acasă cu probleme de sănătate

fratii stoica

fratii bogdan si andrei stoica
Fraţii Stoica sunt ceruţi împreună la Exatlon
Foto: arhivă personală

Se caută înlocuitor pentru Ionuţ Oncescu în echipa "Faimoşilor". Sportivul nu a mai putut continua competiţia din cauza unor probleme mai vechi de sănătate care s-au acutizat şi a fost nevoit să iasă din cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro. Fanii ăi vor pe Faimoşi în fruntea clasamentului, aşa că s-au grăbit să facă propuneri pentru un posobil concurent care ar putea să-i suplimească cu brio locul.

Aşa cum Lupu a venit în locul lui Bogdan la "Războinici", susţinătorii "Faimoşilor" vor ca în echipa lor preferată să se alăture tot un luptator puternic care să îi ajute la probele grele. De aceea, fanii nu au stat cu mâinile în sân şi i-au găsit imediat un înlocuitor lui Ionuţ Oncescu. Aceştia au publicat o poză şi au lăsat  comentarii într-un grup, creat special pentru Exatlon Romania.

Fanii emisiunii îl cer la Exatlon pe Bogdan Stoica, fratele luptătotului de kickboxing Andrei Stoica, care face până acum o figură foarte frumoasă în competiţie.
"Îl vrem pe Bogdan Stoica în Echipa Faimoşilor", "Faimoşii au nevoie de Bogdan", "Este puternic şi i-ar distruge pe Războinici", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Andrei Stoica s-a accidentat recent la picior şi i-a fost teamă să nu fi suferit vreo ruptură de ligamente, aşa cum a păţit Anda Adam. Din fericire, având experienţa concursurilor dure, Andrei speră într-o recuperare rapidă şi se roagă să nu cumva ca medicii să-l trimită şi pe el de urgenţă la operaţie. 

loading...
Loading...

Citește și