Cine îl face pe Smiley să arate atât de bine? Uite cine a avut ideea cu părul lung

12-13-vedete-smiley-click.jpg

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi
foto: arhivă personală

În spatele unui bărbat puternic şi de succes stau întodeauna mai mulţi specialiști. Este şi cazul lui Smiley, Andrei Tiberiu Maria pe numele lui real, jurat la „Vocea României” şi prezentator la „Românii au talent”.

Smiley (33 de ani) este unul dintre cei mai simpatici cântăreţi şi prezentatori de televiziune de la noi. Însă în spatele imaginii relaxate și aparent nesofisticate a artistului stau cel puțin doi oameni foarte pricepuți, care au grijă ca personalitatea lui Smiley să se reflecte foarte bine în felul în care arată solistul.

Irina Voinea îl îmbracă pe Smiley. “Lucrăm deja de 4 ani. El mă influenţează foarte mult creativ şi eu la rândul meu, pe el. Reuşim să dezvoltăm împreună stilul Smiley. Nici el, nici hainele lui nu ies prea mult în evidenţă. Mi-a dat mână liberă şi mi-a spus să fac ce vreau cu hainele pe care urmează să le poarte. Aşa am ajuns să ne cunoaştem foarte bine şi, dacă ceva nu iese, atunci ne consultăm”, a declarat Irina pentru Click! În garderoba lui Smiley predomină hainele sport, însă acestea au mereu ceva special fie în croială, fie în imprimeu.

irina_voinea_si_smiley.jpg

irina voinea smiley
Irina Voinea și Smiley
foto: arhivă personală

 

Ştefan Ungureanu (26 de ani) se ocupă deja de 6 ani de părul lui Smiley. “Ideea cu părul lung a venit şi ca urmare a trendului în România. Toată lumea se tunde scurt în părţi. Şi am decis ca noi să fim de nişă, mai ales că el îşi dorea încă din copilărie să aibă părul lung o dată în viaţă! Îngrijirea a devenit mai simplă în momentul în care a crescut, aşa încât să şi-l poată prinde în coadă. Am mare grijă să îi pun la dispoziţie cele mai bune produse”, a declarat Ştefan. 

stefan_ungureanu_si_smiley.png

stefan ungureanu smiley
Ștefan Ungureanu și Smiley
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Artistul strânge ca furnica din cântări, iar economiile le investeşte în afaceri. Smiley deţine o casă de producţie, are şi un magazin online de haine şi de accesorii, iar joi a dat din nou lovitura. El şi-a inaugurat un club, chiar în incinta vestitei uzine din zona Republica.

  • smiley

    Joi seară, 29 septembrie, Smiley a mai bifat încă o afacere pe care a legat-o de portofoliul HaHaHa Production, un loc în care se vor susține concerte, aflat chiar la parterul blocului în care se află și sediul HaHaHa. Artistul, bun întreprinzător, a pus cap la cap un adevărat imperiu și până acum s-a dovedit a avea un fler deosebit.

  • În ultima vreme Smiley (33 de ani) lasă impresia că s-a îndrăgostit pentru că publică tot felul de fotografii şi mesaje misterioase pe reţelele de socializare. Click! vă spune adevărul despre femeile din viaţa solistului, într-un interviu exclusiv cu juratul de la ”Vocea României”.

  • Cu multă muncă şi talent, Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, a devenit rapid o fabrică de bani şi de hituri. Are două emisiuni la PRO TV, melodii la radio şi un onorariu de 12.000 de euro pe concert. În ritmul acesta, a putut să-şi facă două case care se învârtesc după soare: un cuibuşor intim la Cernica şi un studio cochet în estul Bucureştiului. Aici l-am vizitat şi noi şi vă prezentăm fotografii şi detalii de culise.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1