Cine îi va boteza copilul Adelei Popescu

adela popescu.jpg

adela popescu radu valcan
Adela şi Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinţi
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Adela Popescu traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţă. Actriţa este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Organizată, vedeta şi soţul ei, Radu Vâlcan, au stabilit încă de pe acum cine le va creştina băieţelul.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan se pregătesc să devină pentru prima dată părinţi şi au emoţii mari. Adela a anunţat în urmă cu aproape o lună că o să fie mămică de băieţel, iar pregătirile sunt în toi pentru venirea lui pe lume. În timp, ce Radu Vâlcan a trebuit să plece pentru o perioadă destul de lungă din ţară, Adela Popescu se ocupă intens de tot, însă nu pune nimic pe hârtie înainte de a se consulta cu soţul ei. Prezentatorul se află în Thailanda, unde au început filmările pentru cea de-a doua ediţie a  emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii 2". Cea care a dat detalii despre naşii de botez ai micuţului Adelei Popescu este buna ei prietenă Laura Cosoi.

nunta_laureicosoi.jpg

nunta laurei cosoi
Laura Cosoi este foarte apropiată de Adela Popescu
Foto: lauracosoi.ro

Deşi cele două au o relaţie de foarte mulţi ani şi mulţi s-au grăbit să speculeze că Laura o să fie părintele spiritual al băieţelului, se pare că altcineva o să le creştineze copilul celor doi. "Cred că alţii sunt naşi. Cei care i-au cununat", a declarat Laura Cosoi pentru o emisiune de la Kanal D.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1