Cine a fost prima persoană care a aflat că Valentina Pelinel e gravidă

valetina_pelinel.jpg

valentina pelinel luminita nicolescu sarcina gravida
Valentina Pelinel a anunţat că va avea un băieţel
foto: arhiva personală

Un secret pe care Valentina Pelinel l-a ascuns timp de patru luni a devenit luni seara (5 ianuarie) o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat vestea că este însărcinată şi urmează să devină mămica unui băieţel în această primăvară, însă apropiaţii ei ştiau de mai mult timp că blondina traversează una dintre cele mai fericite perioade din viaţa ei.

Printre cei care i-au fost tot timpul aproape Valentinei (35 de ani) se numără Luminiţa Nicolescu, antrenoarea ei de fitness şi, totodată, confidenta ei. Pe cele două le leagă o prietenie de mulţi ani. În urmă cu cinci ani, cele două au scos împreună un dvd de aerobic, iar de atunci, Valentina a devenit nelipsită din sala de fitness a Luminiţei. Ea a ajutat-o să revină la antrenamente după accidentul de pe pârtia de schi de la finele lui 2013 şi tot ea o sprijină acum să să pregătească să-şi aducă pe lume băieţelul pe cale naturală. Dacă vă întrebaţi cine a fost prima persoană care a aflat secretul bine păzit al Valentinei Pelinel, ei bine, este vorba tot de aceeaşi Luminiţa Nicolescu. Antrenoarea de fitness a dezvăluit pentru Click! că a fost onorară să constate că vedeta a ales-o pe ea pentru a-i împărtăşi această veste. "Eu am o fată în străinătate, iar pe Valentina o consider ca pe fiica mea. I-am spus să fie optimistă şi mă bucur că am fost lângă ea când a aflat că va deveni mămică. Este la vârsta potrivită de a avea un copil. Ea nu trebuie să asculte gura lumii şi să înţeleagă că aceasta a fost voia lui Dumnezeu care a îngăduit această viaţă pe pământ", a spus Luminiţa Nicolescu pentru Click!

Ce exerciţii face Valentina Pelinel 

Aşa după cum chiar ea a declarat, Valentina nu a renunţat la sport, ba chiar este la fel de activă. Singurele modificări pe care le-a făcut blondina sunt frecvenţa la sala de fitness şi exerciţiile fizice mai puţin solicitante. "Înainte Valentina venea mai des la sală. Acum face un antrenament de câte o oră odată la două zile.

pelinel-si-luminita-nicolescu.jpg

valentina pelinel luminita nicolescu
Valentina Pelinel şi Luminiţa Nicolescu fac exerciţii de respiraţie, combinate cu elemente yoga
foto: Roberto Sălceanu

Este important ca ea să facă mişcare, ca limfa să se dreneze şi să-i ofere organismului o stare de bine. Am adaptat exerciţiile. Nu mai facem mişcări care implică sărituri sau ridicări de greutăţi, dar am suplimentat acolo unde Valentina are nevoie pentru a aduce pe lume acest copil pe cale naturală. Am intensificat exerciţiile keagle (n.r. fitness pentru muşchii vaginului) care îi vor fi de folos Valentinei şi când sarcina va fi mai avansată pentru ca în condiţia ei colul să nu se dilate. Lucrăm la exerciţii de respiraţie, combinate cu elemente de yoga. Totul decurge foarte bine. Organismul ei puternic, analizele sunt bune", a povestit Luminiţa Nicolescu.

Fostul fotomodel a dat vestea pe reţeaua de socializare

Primul zvon referitor la faptul că Valentina Pelinel ar fi însărcinată cu Cristi Borcea a apărut la 30 decembrie, a doua zi după vizita pe care blonda i-a făcut-o – la 29 decembrie – la penitenciar fostului acționar de la Dinamo. Inițial, Valentina a negat, dar în scurt timp a venit confirmarea pe Facebook. „Sunt foarte fericită să pot împărtăși cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă și în acest moment pot confirma această știre. Chiar azi am fost la medic și totul merge perfect, așa că mi-am dorit să fiți primii care se bucură împreună cu mine. Știu că acum se fabrică multe ipoteze și scenarii, de aceea am așteptat să confirm o veste așa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea. Vă mulțumesc pentru urări și gândurile bune... La întoarcerea mea în țară o să povestesc mai multe despre acest eveniment minunat din viața mea”, a scris Valentina Pelinel. 

Loading...

Citește și

  • Nu mai pune prea curând schiurile în picioare în urma accidentului pe care l-a suferit la sfârşitul anului trecut în Italia. După ce s-a ales cu fisură de ligamente la piciorul stâng, Valentina Pelinel are de tras şi acum, deşi s-au scurs cinci luni. Cu ambiţie şi cu recuperare medicală, Valentina a reuşit să facă prima oră de aerobic fără ca piciorul să-i pună probleme. 

  • cristi borcea

    Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

  • valentina pelinel gravida cristian boureanu

    Valentina Pelinel (35 de ani) este gravidă în patru luni nu Cristi Borcea (46 de ani). Cei doi vor deveni părinți în luna mai a acestui an. Este cel de-al șaptelea copil pentru fostul acționar al echipei Dinamo, care se află în pușcărie de aproape doi ani. Cu toate acestea, multă lume se întreabă de ce blondina nu și-a întemeiat o familie cu fostul ei soț, Cristian Boureanu (43 de ani).

  • Valentina Pelinel (35 de ani) a început anul cu dreptul. Blondina a recunoscut că este însărcinată. Ea a aflat ca va avea un băieţel şi a făcut mai multe dezvăluiri inedite despre modul în care decurge sarcina.