Cine a fost eliminat de la Exatlon. Echipa Războinicilor a pierdut un membru

razboinicii.jpg

exatlon
Războinicii au pierdut un membru al echipei
Foto: Facebook

Marți, 20 februarie, emisiunea fenomen de la Kanal D, Exatlon, a mai pierdut un membru. De data aceasta a fost vorba despre un concurent al echipei Războinicilor. Nominalizați au fost Anca, Radu și Alexandru, iar unul dintre ei nu a reușit să convingă publicul să-l voteze pentru a rămâne în continuare în concurs.

Plajele spectaculoase din Republica Dominicnă au devenit locul de joacă al celor două echipe formate din vedete și atleți, care se luptă pentru premiul final în bani, 100.000 de euro, dar și pentru condiții de trai mai bune pe parcursul competiției. 

cosmin_cernat_exatlon.jpg

cosmin cernat exatlon
Cosmin Cernat este prezentatorul reality-show-ului "Exatlon"
Foto: arhivă personală

După o serie de ghinioane și înfrângeri, Faimoșii și-au luat revanșa și și-au adjudecat casa, recompensa în mâncare, dar și dreptul de a-și păstra toți membrii echipei.

După ce prezentatorul Cosmin Cernat le-a dat cuvântul nominalizaților serii și i-a pus în temă pe toți că în curând vor avea de jucat împotriva celor de la Exatlon Turcia, numele celui care ia drumul României a fost anunțat. Radu a fost nevoit să-și facă bagajele și să-și ia la revedere de la echipă.

radu exatlon

 

Loading...

Citește și